2777
2789

سلام عزیزان ،پسرم دو ماه دیگه چهار ساله میشه و از رو کارتون و شعرهای کودکانه فارسی یاد گرفته و کوردی حرف نمیزنه گفتار درمانش گفته باید کارتون و شعر کوردی بزارم براش ولی هر چی سرج میکنم چیز مناسبی پیدا نکردم 

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان .. چه خوب ..  هم کوردی میخای یادش بدی هم فارسی

گفتار درمانش میگه باید اول زبان مادری رو یاد بگیره بعدا فارسب

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              
خب فارسی حرف بزنه مشکلش چیه اذیتش نکن

نمی دونم طاهرا از لحاظ گفتار درمانی مشکل داره که زبان مادری رو بلد نباشه

عجیبه احتمالا گفتار درمانش تعصب خاصی داره چون این حرف بنظر علمی نمیاد

حلالم کنید و خدانگهدار   

من خودم شمالیم تازه یه ساله دارم به دختر نه سالم زبان شمالی یاد میدم،چ حرفیه اخه،گفتار درمانتو عوض کن

😊😊🙆‍♀️🙂

بَزَرااااان بَزَران بَزَرانمه مال دوس بار کرد پابرانمهههه برا پابرانمه🥴ادامه بدم یابسه

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

همه ما تو ایران زبان مادریمون فارسی هست سخت نگیرید منم شمالی هستم ولی به خاطر مدرسه تلویزیون و دوستان زبان مادریم فارسی شده خیلی هم خوبه

حلالم کنید و خدانگهدار   

ماگگه خورگه کورگم نیده وه ریه گه ته فنگ کولگه ها شانه درده وه خویشگگانه😂😂😂😂😂

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....
من خودم شمالیم تازه یه ساله دارم به دختر نه سالم زبان شمالی یاد میدم،چ حرفیه اخه،گفتار درمانتو عوض ک ...

دقیقا منم شمالی هستم و برام این حرف عجیبه بنظرم گفتار درمان بیشتر از روی تعصب قومی حرف زده تا علم

حلالم کنید و خدانگهدار   
عجیبه احتمالا گفتار درمانش تعصب خاصی داره چون این حرف بنظر علمی نمیاد

نمی دونم بخدا 

چکار کنم اینجا ما غریبیم و امد و رفتی نداریم که بچه زبان مادری یاد بگیره و الانم با این شرایط کرونا کلا بچه های کوچه هم نیستن و در نتیجه می مونه کارتون

داااااررررگگگهههه ور ماااال اویزان دیرررهههه کورگم  وه ایلااااااخ دزویران دیره😂😂😂😂

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....
دقیقا منم شمالی هستم و برام این حرف عجیبه بنظرم گفتار درمان بیشتر از روی تعصب قومی حرف زده تا علم

دقیقا کوردا قوم متعصبین،من شوهرم کورده،از نوزادی با بچه کوردی حرف میزد منم فارسی،این دوتا رو خوب بلده الان دارم گیلکی یادش میدم چرا من تعصب نداشته باشم رو زبانم😡

😊😊🙆‍♀️🙂
نمی دونم بخدا  چکار کنم اینجا ما غریبیم و امد و رفتی نداریم که بچه زبان مادری یاد بگیره و الان ...

سخت نگیر عزیز من فارسی حرف بزنه کافیه کم کم اونم یاد می گیره

حلالم کنید و خدانگهدار