2777
2789
عنوان

کرجی ها

241 بازدید | 22 پست

سلام خانما کسی ساکن حصارک بوده یا آشنایی داره با محیطش؟اگه راهنمایی کنید ممنون میشم محیطش خوبه؟

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد جای خوبی نیس ، شاهین ویلا بهتره ، گلشهرم خوبه قیمت اونجا مناسبه

وااای جدی؟اخه شاهین ویلا و گلشهر قیمتا بالاس من خودم الان مصباحم 3 ساله تو همین محلم ولی نگران تمدیدم اینجا خیلی قیمتا بالا رفته میترسم پیدا نکنم 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
وااای جدی؟اخه شاهین ویلا و گلشهر قیمتا بالاس من خودم الان مصباحم 3 ساله تو همین محلم ولی نگران تمدید ...

خب بلخره از حصارک بالاتره قیمت ولی نسبت ب بقیه جاهای کرج ، گلشهر قیمتا مناسب تره ، ولی در کل همه جا قیمتا نجومی شده 🥺

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

خب بلخره از حصارک بالاتره قیمت ولی نسبت ب بقیه جاهای کرج ، گلشهر قیمتا مناسب تره ، ولی در کل همه جا ...

اگه قیمتش خوب باشه عالیه چون مترو داره برای رفت و امدم راحته

درمورد محله های کرج اگر سوالی بود بپرسید پاسخگو هستم و راهنماییتون میکنم ...

خیلی ممنونم من سه ساله مصباح ساکن هستم خیلی محله اروم و خوبیه ولی به شدت رهن و اجاره ها گرون شده گفتم اگر امسال خیلی زیاد کنن بریم یه محله دیگه دوستان گفتن حصارک خوب نیس مشکین دشت چطوره به نظره شما؟

خیلی ممنونم من سه ساله مصباح ساکن هستم خیلی محله اروم و خوبیه ولی به شدت رهن و اجاره ها گرون شده گفت ...

بله متوجهم 

من تهرانم در حال حاضر ولی قبلا ساکن کرج بودم و به خوبی اشناییت دارم ...

مشکین دشت ارزون ولی جای پرتی هست ...

محمدشهر بهتره هم به مترو نزدیکتر هست هم امنیت اش بهتره و پیشرفت قابل توجهی کرده ...

ولی اگر میخواید به مترو نزدیک باشید از محله های 45متری گلشهر-کرجنو یا بلوارحدادی-خ بازرگانی روبروی 45متری گلشهر میشه ...-یا قسمتی از حیدراباد و شاهین ویلا ...دیدن کنید

بدرود