2777
2789
عنوان

کرجی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 22 پست
خیلی ممنونم من سه ساله مصباح ساکن هستم خیلی محله اروم و خوبیه ولی به شدت رهن و اجاره ها گرون شده گفت ...

حیفه ازونجا پاشین. اونجا محله اصیل نشینی هست. حصارک که اصلا خوب نیس.ماهدشتم پرته دیگه جز شهر کرج نیس. همون سمتای خودتون بگردین یا نهایتش دیگه برین گلشهر

مامان دو تا عشق ❤👩‍👧‍👦 ❤
بله متوجهم  من تهرانم در حال حاضر ولی قبلا ساکن کرج بودم و به خوبی اشناییت دارم ... مشکین دشت ...

ممنون از راهنماییتون کرج نو کجا میشه؟من چون شاغلم نمیچرخم فقط تو محل خودمون بودم همیشه و مترو سرکار خونه زیاد نرفتم محله های دیگه

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون از راهنماییتون کرج نو کجا میشه؟من چون شاغلم نمیچرخم فقط تو محل خودمون بودم همیشه و مترو سرکار ...

خواهش میکنم کاری نکردم ...

کرجنو اسم قدیمی بلوار حدادی هست ...البته بعضی خیابوناش خوبه و دقیقا بلوار مجاور 45متری گلشهر هست 

ان شاالله صاحبخانه شوید ...

بدرود                                      
حیفه ازونجا پاشین. اونجا محله اصیل نشینی هست. حصارک که اصلا خوب نیس.ماهدشتم پرته دیگه جز شهر کرج نیس ...

خودمم خیلی اینجارو دوس دارم خیلی آروم و بی حاشیه هست تا حالا یک نگاه بد ندیدم ولی من با 15 رهن 500 اجاره نشستم انقدم قسط داریم که نمیشه جمع کنیم 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
خواهش میکنم کاری نکردم ... کرجنو اسم قدیمی بلوار حدادی هست ...البته بعضی خیابوناش خوبه و دقیقا بلوا ...

خیلی ممنونم امیدوارم...برای همه مستاجرا 

مانا باشید

خودمم خیلی اینجارو دوس دارم خیلی آروم و بی حاشیه هست تا حالا یک نگاه بد ندیدم ولی من با 15 رهن 500 ا ...

درسته خیلی خوب گرفتین کاش میشد یه مقدار رو پولتون میذاشتین میموندین همونجا.

من خودم الان آرزومه خونم کوچیک بود ولی منطقه خوب بودم بچه هام جای خوب مدرسه میرفتن

مامان دو تا عشق ❤👩‍👧‍👦 ❤
درسته خیلی خوب گرفتین کاش میشد یه مقدار رو پولتون میذاشتین میموندین همونجا. من خودم الان آرزومه خون ...

کجا هستید مگه عزیزم؟