2777
2789
عنوان

خانمای خانه دارکمک😅

182 بازدید | 28 پست

روفرشی هام هر کاری می کنم سر جاش وای نمی ایسته زود جمع می شن باعث می شن خونه نامرتب دیده شه اگه راه حلی دارین بگین خداخیرتون بده 

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک فرشمو بیشترشو کشیدم رفته زیر مبل ک روفرشی هم بره زیر پایه هاب مبل جمع نشه ولی باز از وسط جمع میشه بهتر شده میتوتی این کلک رو بزنی

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
چطوری

کش بزن گوشه هاش بعد کش رو ببر زیر گوشه فرش گیر کنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

هیچی مگر اینکه از اینا که میفتن زیر فرش بگیری

متنفرم از روفرشی اما امان از بچه داری

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من ک فرشمو بیشترشو کشیدم رفته زیر مبل ک روفرشی هم بره زیر پایه هاب مبل جمع نشه ولی باز از وسط جمع می ...

این کارم کردم باز جمع می شه روفرشیام بزرگن یکیش اینطوری کردم بقیه همش جمع می شپ

عزیزم اول صافه صافشون کن بعد با چند تا کوک فیکسش،کن با فرش از چهار تا گوشه چند تا کوک بزنی دیگه هیچ وقت جمع نمیشه

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
عزیزم اول صافه صافشون کن بعد با چند تا کوک فیکسش،کن با فرش از چهار تا گوشه چند تا کوک بزنی دیگه هیچ ...

اره به نظرم راه خوبیه ممنون