sayedard مدیر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 عنوان خانمای خانه دارکمک😅 | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 28 پست روفرشی هام هر کاری می کنم سر جاش وای نمی ایسته زود جمع می شن باعث می شن خونه نامرتب دیده شه اگه راه حلی دارین بگین خداخیرتون بده 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻 1399/11/09 | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 دورش رو یکم بذار تو مثل رو تختی کش بنداز نمی شه اندازه فرشن خودشونم خیلی کلفتن نمی شه 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 جمعش کن به همین راحتی 😂اخه بچه کوچیک دارم 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 کش بزن گوشه هاش بعد کش رو ببر زیر گوشه فرش گیر کنه اینم راه بدی نیست الان خونروتمیز کردم برم ببینم این جواب می ده 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
56149 عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 6720 😂اخه بچه کوچیک دارم منم دوتا دارم سه تا هم فرش تو پذیرایی دارم اخه روفرشی رو کدومشون بکشم منم جمع کردم میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم خدایا شکرت بابت همه چی
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 منم دوتا دارم سه تا هم فرش تو پذیرایی دارم اخه روفرشی رو کدومشون بکشم منم جمع کردم ... اتاقارو ول کردم روفرشی هم دارن ولی جم کردم اما پذیرایی چهارتا فرش دوازده متری دارم اندازه اوناهم روفرشی دارم فرشای پذیرایی نوعه خـدشم دستبافه نمی خوام خراب شه 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
fafagolmangoli عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 8950 اره به نظرم راه خوبیه ممنون ❤ طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 از نظراتون ممنون کمکم کرد برم ببینم چی می شه جواب می ده یانه😍🌹 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
نیلوفر9090 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 12957 می تونی ازدوتاطول دوتا کش بافاصله ازهم بدوزی به فرش بعداززیرفرش ردش کنی ازعرض هم همینطور.فقط کش زیاد می برهاین راه روهم امتحان کن
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 منم همین مشکلودارم با دوتا بچه شیطون که دائم دارم بازی میکنن و.. منم دوتابچه شیطون دارم 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 می تونی ازدوتاطول دوتا کش بافاصله ازهم بدوزی به فرش بعداززیرفرش ردش کنی ازعرض هم همینطور.فقط کش زیاد ... فرشو روفرشیم دوازده متریه فکر نکنم بشه 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
مامان_دوتا_جوجه عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 1281 منم دوتابچه شیطون دارم خدا حفظشون کنه مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 منظورم برای روفرشی کش بدوزی نه خوده فرش فهمیدم کش بدوزم باید از زیر فرش رد کنم دیگه واسه چهار فرش بزرگ نمی تونم این همه کش بدوزم اخه همه فرشا روفرشی اندازه خـدشون دارن 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 خدا حفظشون کنه مرسی خدابچه های شمارم حفظ کنه 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻