2777
2789
عنوان

یه ذره عقلم خوبه واسه بعضیا

479 بازدید | 60 پست

اینهمه ادم داره میمیره....میناوندمگه چندسالش بود؟شوهرم انننقدرعایت کردکلاقرنطینه بودیم...ازهمکارای نفهمش که ماسک نمیزدن گرفت....وگرنه من وبچم زندای شدیم ازترس......میان تاپیک میزنن میخوایم بریم مهمونی تولد......حداقل انقدنمیفهمی مومیش نکن......حالمون بهم خورد......

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون اسیب میبینن ولشون کن

اسیبشومام میبینیم گلم.....سرایت میکنه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
قشم و کیش و کجای دلم بزارم😒😒😒

میمیرن نرن تواینستاعکس نذارن

نه اتفاقا آسیبش برای همه هست متاسفانه 😒

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

من مخالف صد درصد مهمونی و تولد و ..... هستم 

ولی یساله  کرونا داره کشته میگیره  پیر و جوون نداره 

هنرمند و ورزشکار و .... نداره  ب هیشکی رحم نمیکنه 

کسی که تو این یه سال ککشم نگزیده مطمین باش فوت میناوند هم نمیتونه براش تلنگر باشه 

شما رعابت کنین اونی ک رعایت نمیکنع براش عواقب خوبی ندارع

کسی که ماسک نمیزنه وهمش دوردورومهمونی مریضی روداره همه جامیبره....شایدناقله خودش نمیدونه

اتفاقا خودشون اسیب نمیبینن مردمو مریض میکنن خودشون هر بلایی سرشون بیاد مهم نیس دامن گیر ماها که رعایت میکنیم میشه متاسفانه

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒