2777
2789

سلام مدرسه نمونه فقط برای متوسطه دوم هست 

قبلا برای متوسطه اول هم بوده ولی چند سالی همونم حذف شده البته ممکنه هنوز تابلوی باشه اما مدرسه عادی شده فقط برای متوسطه دوم پابرجاست با امتحان ورودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم بچه رو از الان اذیتش نکن درساشو خوب بخونه قبوله

میخوام خونه بخرم میخوام جای بخرم ک آدرسش ب مدرسه خوب بخوره برا طرح آدرس واین چیزا باید از همین حالا بفکر باشم بچم ۳سالشه 

.
سلام مدرسه نمونه فقط برای متوسطه دوم هست قبلا برای متوسطه اول هم بوده ولی چند سالی همونم حذف شده الب ...

منظورم مدرسه خوب ک بعد سطحش بالا باشه راحت بتونه مدرسه نمونه رو قبول بشه 

.
میخوام خونه بخرم میخوام جای بخرم ک آدرسش ب مدرسه خوب بخوره برا طرح آدرس واین چیزا باید از همین حالا ...

وایییی از ۳ سالگی به فکر مدرسشی شاید اصلا نخواست بره نمونه دولتی تو رو خدا انقد با درس بچه رو اذیت نکنین اگه از ابتدایی انقد فشار درس بزاری روش به دبیرستان برسه دیوونه میشه

اگر میخواهی موفق بشه باید تیزهوشان قبول بشه امسال از ۳۰ نفر اول کنکور ۲۳ تا در تیزهوشان یا همان سمپاد درس خونده بودن

سلام. من همچین مدرسه ای گذاشتم پسرمو. ولی خیلی اذیته چون خیلی سخت گیرن زوارمون در رفته.خودشم چون عادت کرده حاضر نیست برش دارم