2777
2789
عنوان

دیروز ظهر نامزدم دعوام شد

201 بازدید | 16 پست

شب قبلشم سر یه مسئله کوچیک تا صبح بحثو کشوند میگفت تقصیر توئه باید عذرخواهی کنی چرا همش من عذرخواهی کنم لج کرده بود از حرص 

بعد آشتی کردیم با مامانم یکم حرفم شد عادت داره میره رو مخم مامانم 

امروزم تولدمه 

منم قهر کردم به نامزدمم پیام دادم نه تولد میخوام نه هیچی اونم گفت هرجور راحتی 😐 بعد گفتم آره دیگه هرجور راحتم شمام همینو میخواید گفت شر نگو عزیزم 😐

منم گفتم شر تو میگی توام گوه نخور احمق 

بعد بلاکش کردم اونم پیام داد هرچی از دهنت درمیاد میگی بعد بلاک میکنی 😐 جوابشو ندادم

حالا امروز قرار بود بیاد خونمون با مامانم آشتی کردم کیک و همه چی ام گرفته برام همه بم پیام تبریک دادن اون تبریکم نگفته 

تاپیکای قبلمم از اخلاقاش گفتم تقصیر من بود بچه ها ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم آدم به نامزدش نمیگه گوه نخورخ زشته 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

چ ادم بیخودیه

شر نگو دیگ چیه .. اونم ب شریک زندگیت

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
چ ادم بیخودیه شر نگو دیگ چیه .. اونم ب شریک زندگیت

اره اونم وقتی میگم حالم بده عوض دلداریشه شب قبلشم سر یه مسئله مسخره تا صبح مغزمو خورده تاپیک قبلمم که شاهکارش بود 

بعد میگن تو مقصری

اره اونم وقتی میگم حالم بده عوض دلداریشه شب قبلشم سر یه مسئله مسخره تا صبح مغزمو خورده تاپیک قبلمم ک ...

خیر اون مقصره

مثلا باید هوای شمارو داشته باشه تو شرایط بد روحیتون..بعد میاد ی غصه دیگه میشه واست

دوست منم با یکی عین همین نامزد شما دوست بود..تو 3 سال اعصاب و روانشو نابود کرد..اخرم کات کرد گفت از این ادم مرد زندگی درنمیاد خیلی سعی کرد عوضش کنه نشد

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
خیر اون مقصره مثلا باید هوای شمارو داشته باشه تو شرایط بد روحیتون..بعد میاد ی غصه دیگه میشه واست د ...

منم تمومش میکنم خیلی ام خودخواهه همین قضیه رو بهانه میکنم و تمام  تاپیک قبلمو دیدی ؟ خیلی رو مخه واقعا

منم تمومش میکنم خیلی ام خودخواهه همین قضیه رو بهانه میکنم و تمام  تاپیک قبلمو دیدی ؟ خیلی رو مخ ...

تاپیکاتو الان خوندم

اینجور ک فهمیدم شما ادم حساسی هستی ک خب اکثرا خانوما هستن

ایشون ادم خودخواه و بیخیالیه .. ینی انگار مطمئنه هرکاری کنه از دستت نمیده واسه همین اهمیتی نداره رفتارش ناراحتت کنه یا نه..راه خودشو میره

بنظرم تموم کن...زندگی با همچین ادمی پیرت میکنه