2777
2789
عنوان

خونه داره دور سرم میچرخه 😐😑

258 بازدید | 10 پست

دو روزه دارم اسپیرونولاکتون و فینایدستراید میخورم بچه ها هر دو قرص هورمونی به حساب میان هم گیجی دارم هم تپش قلب 

الان وجود قرص ها برام مهم تره تا نبودشون برا همین کسایی که تجربه دارن بگید بدنم باید عادت کنه یا نه غیر طبیعیه  برم دکتر. بگم داروها بهم نمیسازه 😰

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم جفتشو میخورم.به خاطر ریزش مو میخوری؟فیناید 1 یا 5؟ اسپیرو چند روز اول فشارو میندازه حتما یا بعد ...

اره ریزش موی آندروژنیک 

نصف فینایدستراید 5 

خیلی بی قرارم 😫 درست میشه بنظرت؟ 

اره ریزش موی آندروژنیک  نصف فینایدستراید 5  خیلی بی قرارم 😫 درست میشه بنظرت؟

نمیدونم.منکه خودم داغونم.دو ماهِ دارم میخورم فعلا نتیجه ای ندیدم.میگن باید صبور بودتا 6 ماه تازه ریزش موت قطع شده.داروهایی که دکترت نوشته چیه؟

نمیدونم.منکه خودم داغونم.دو ماهِ دارم میخورم فعلا نتیجه ای ندیدم.میگن باید صبور بودتا 6 ماه تازه ریز ...

این دوتا با ماینوکسیدیل و ویتامین فقط 

اره منم شنیدم حداقل 6 ماه 

فعلا که سر دو روز کم آوردم 😐

[QUOTE=174664763]این دوتا با ماینوکسیدیل و ویتامین فقط  اره منم شنیدم حداقل 6 ماه  فعلا که سر دو روز کم آ ...[/QUOادامه بده حداقل یه سال طول میکشه میگن تا جواب بگیری.اگه متاهل هستی مواظب باش باردار نشی.در کنارش حتما باید ورزش کنی حداقل روزی یه ساعت.چربی و کربوهیدرات سفید ماکارانی اینا کمتر بخوری.چون این دوتا قرصال کلسترولو میبره بالا