2777
2789

خونه خودشون همیشه عادی و‌اوکی هست اما یه موقع پیش بیاد که خونه خانوادم بیان گریه میکنه و‌بغض هست و‌حالش بده 

میگیم چته میگه  برای مادرم گریه میکنم😐 اما ده ساله مرده  و جدا از ا‌ون چرا خونه خودش و فامیلاش یادش نمییوفته😐😐😐😐😐😐

حتی گاهی خانم ها تنها بودیم و اومده خونه مامانم اینا بازم گریه میکنه و‌بغض😐😐😐

جاریمم که کلا اون زمان که نامزد بودم مبومد‌ با مامانم انگار قهر بود هیچی هم نمیخورد جواب مامانم هم با کنایه میداد 

تازه یه بار هم نشسته بودیم میگفت از کنار پنجرمون سوز میاد یخ کزدم😐😐بعد پنجره خونه ما یی وی سی هست سوز نمیاد‌ ازش 

دلیل رفتاراشون چیه یعنی

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ح س ا د ت

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریت که تعطیله بهش اهمیت نده ولی مادرشوهرت وقتی محبت مادرت رو میبینه یاد مادر خودش میفته که نمیتونه ...

آخه سنش بالا بعد مادر خودمم مادر نداره ۱۵ ساله مرده 

پس چرا مادر جاریم رو‌میبینه گریه نمیکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم زن عموم همین جوره دقیقا هر وقت حسودیش میشه میخاد از حسادت بترکه شروع میکنه بی دلیل گریه کردن بعد که میگیم چی شده میگه یاد بابام افتادم 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
آخه سنش بالا بعد مادر خودمم مادر نداره ۱۵ ساله مرده پس چرا مادر جاریم رو‌میبینه گریه نمیکنه

هر رو که همدیگه رو نمیبینن عزیزم گاهی لازمه بعضی جاها چشم پوشی کنیم شپا هم چشم پوشی کن 

آخه سنش بالا بعد مادر خودمم مادر نداره ۱۵ ساله مرده پس چرا مادر جاریم رو‌میبینه گریه نمیکنه

دنبال دلیلش نگرد .

شاید مادر تو مهربونه

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

منم زن عموم همین جوره دقیقا هر وقت حسودیش میشه میخاد از حسادت بترکه شروع میکنه بی دلیل گریه کردن بعد ...

😐😐😐😐اینم گریه میکنه 

آخه یه بار رفت توی اتاق مجردی من لباس عوض کنه اصلا نگاه وسایلم نکرد فقط زود زد بیرون😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر رو که همدیگه رو نمیبینن عزیزم گاهی لازمه بعضی جاها چشم پوشی کنیم شپا هم چشم پوشی کن

اره خب ببینم چی بشه که اون بیاد یا مامانم بره اونم برای خیر و‌شر و مریضی چیزی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😐😐😐😐اینم گریه میکنه آخه یه بار رفت توی اتاق مجردی من لباس عوض کنه اصلا نگاه وسایلم نکرد فقط زود ...

جالب اینجاست خونه خودشون یا مراسمای شادی خودشون خوشحاله ولی هر جا دیگه میره و حسودی میکنه زود شروع میکنه گریه کردن حالا باباش ۲۰ساله فوت شده ها 

دلیل این گریه های بی دلیل حسادته حالا جالبه خودش بهترین زندگی رو داره ها ولی اگه ببینه یکی دیگه هم وضع خوبی داره نمیتونه تحمل کنه و میزنه زیر گریه 

جالب اینجاست خونه خودشون یا مراسمای شادی خودشون خوشحاله ولی هر جا دیگه میره و حسودی میکنه زود شروع م ...

چقدر بده واقعا 

آخه منم‌برادرم دو سه ساله جوون فوت شده یعنی مادرم باید هروقت مادرشوهرمو با شوهرم میبینه بزنه زیر گریه😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر بده واقعا آخه منم‌برادرم دو سه ساله جوون فوت شده یعنی مادرم باید هروقت مادرشوهرمو با شوهرم میبی ...

دقیقا طبع آدم که حسود باشه همینه واقعااا خیلی حرکت زشتیه خدایی 

خدا رحمت کنه برادرت رو