توسن بلوغ اصلا بهش فشار بیخودی نیار اعصابش بهم بریزه بدترشاومیگع مشاوره اینارو میگفت تیوی شنیدم فقط وقتایی که اعصابش ارومه و حالش خوبه و خودش میاد سمتت برا حرف زدن بگو که فحش دادن زشته و توراز چشم میندازه
ببین با توجه به سن پسرت ،نباید دعواش کنی،باید آروم براش توضیح بدی که در نظر دیگران چقدر بی ادب و لاابالی و...جلوه میکنه.
گرچه فحش رو همه ی مردها بلدند،ولی همه که از این فحش ها استفاده نمیکنند
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
خب پس کاری از دستت برنمیاد . همسایه بابام اینا هم شوهرش خیلی فحشای زشت میده به زنش پسرشم مثل خودش به مادرش فحش میداد و میده کلاس چهارمه قشنگ صداش تو خونه مامانم ایناست
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته