2777
2789
عنوان

اگه پسرتون فحش بده؛ چکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 76 پست

هرسري بهش ميگم اين حرفا در شان پسري مثل شما نيس.من جات خجالت ميكشم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم که کوچیک بود،تو مهد یه فحش زشت یاد گرفته بود،اولین بار که ازش شنیدم دعواش کردم و براش توضیح دادم که این کلمه خیلی زشته و هرچی می‌شنوه نباید تکرار کنه.دیگه تکرار نکرد 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
نوجوان ۱۴ سال

به پدرش بگو باهاش صحبت کنه یا خودت خیلی اروم باهاش صحبت کن . من بچه بودم به داداشم برای اولین بار گفتم ... نخور اونم گفت خودت بخور جفتمون یه تو دهنی از بابام خوردیم که لبمون خون اومد همون شد اولین و اخرین باری که حرف زشت زدیم .

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

فقط بگو نباید این حرفارو بزنی تنبیه اینا جواب نمیده منم بچه بودم دو تا فحش یاد داشتم هر کی بخم میرسید بهش میگفتم پدر سگ توله سگ 😂😂😂😂😂الان بزرگ شدم از من خانوم تر پیدا نمیکنی

بچها ببخشید تاپیک نمیشه بزنم  دل دردشدید و کمر درد دارم باحالت تهوع ولی بالا نیاوردم ترشح سفید ...

چندم دوره اته

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

منم یه فحشایی می‌شنوم که بچه های، 6. یا7 ساله میگن که مخم سوت میکشه

ازکجا یاد میگیرن من موندم آخه

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن... 

اگه  سنش کمه،معتی فحش،هایی که میده رونمیدونه،،فقط برای جلب توجه می گه،بهش محل نده وقتی می بینه واکنش ندارین دیگه براش جذابیتی نداره

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم