2777
2789
عنوان

اگه پسرتون فحش بده؛ چکار می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 76 پست
منم یه فحشایی می‌شنوم که بچه های، 6. یا7 ساله میگن که مخم سوت میکشه ازکجا یاد میگیرن من موندم آخه

رفیق خیلی رو بچه ها تاثیر می ذاره مخصوصا نوجوان من یه بار کوچک بودم 7 ساله بودم یه فحشی شنیده بودم اومدم تو خونه گفتم مامانم همچین دعوام کرد که هر وقت یادم میاد دهنم به پت پت می افته همین دیشب هم به مامانم گفتم گفتم چرا اونطوری دعوام کردی هنوزم که هنوزه معنی اون فحش رو نفهمیدم 😂گفت اگه دعوات نمی کردم میرفتی مثلا مدرسه می گفتی پرت ات می کردن بیرون 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۱۳سالشه خیلی فحشهای بدی بهم میده از دستش دارم دق می کنم

وقتی بهت فحش میده،جوابشو نده و یه مدت باهاش حرف نزن که بفهمه ناراحت شدی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
رفیق خیلی رو بچه ها تاثیر می ذاره مخصوصا نوجوان من یه بار کوچک بودم 7 ساله بودم یه فحشی شنیده بودم ا ...

خوبت کرده😂😂😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
تو دوره نوجوانی ی خلا هایی حس میشه رابطه ش با پدرش درست نیس؟ اینطور احساس میکنم سعی کن اون خلا رو ...

رابطه اش با پدرش درست نیست. ولی فحش ها رو به من میده. یه بار رفتیم پیش یه مشاور، اون باهاش خصوصی حرف زد. بعد گفت به پدرش بگید بیاد. با شما مشکل نداره. ولی باباش نمیره.

لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.
وقتی بهت فحش میده،جوابشو نده و یه مدت باهاش حرف نزن که بفهمه ناراحت شدی

آخه تک فرزنده هیچ کسو به جز من نداره خیلی دورم میاد و مسخره بازی در میاره تا باهاش حرف بزنم . ولی تا باهاش حرف میزنم دوباره شروع می کنه فحش دادن

رابطه اش با پدرش درست نیست. ولی فحش ها رو به من میده.

فقط سرد باش

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
خوبت کرده😂😂😂

😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
پدرش

عزیزم مشکل از بجه نیست تا پدرش درست نشه هیچ فایده ای نداره 

از بچگی دیده و شنیده تو ذهنش جا گرفته 

پسرت و اذیت نکن  باهاش جر و بحث و دعوا نکن   احترام بگذار نه اینکه نشون بدی میترسی 

با مشاوره تلفنی در ارتباط باش تا بهتر بتونی رفتارت و مدیریت کنی تو برخورد ها 

رابطه اش با پدرش درست نیست. ولی فحش ها رو به من میده. یه بار رفتیم پیش یه مشاور، اون باهاش خصوصی حرف ...

نمی خوام ناراحتت کنم اما ی دست صدا نداره 

تا همکاری همسرت نباشه  بی فایده است 

متاسفانه بچه ها رفتار پدر رو الگو برداری میکنن 

اگر پدرش رفتار خوبی داشته باشه و هماهنگ با شما موفق میشی 

پس به جای پسرت رو رفتار شوهرت زوم کن البته با کمک مشاور و روانپزشک 

بعد همه چی درست میشه

رابطه اش با پدرش درست نیست. ولی فحش ها رو به من میده. یه بار رفتیم پیش یه مشاور، اون باهاش خصوصی حرف ...

دقیقا متوجه شدم

یجوری باباش و ببر ولی اگه نیومد سعی کن خودت این رابطه رو مدیریت کنی

چون سن حساسیه 

نذار غریبه ای جاتونو پر کنه یا دور از جون سمت اعتیاد بره

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___