2777
2789

دیونه شدم از دست خودم

زندگیم داره میپاشه

نمیدونم چ مرگم شده حال شوهرمو ندارم اعصاب ندارم من از قبل عصبی بودم اما یکماهیه ک بدتر شدم همش بهونه گیرم قهرمیکنم باهمه دعوا دارم کسی باهام قهرکنه هم دق میکنم واخر میرم منت کشی وهمش فک میکنم تنهام 

مثلا شوهرم یروز خوبه یروز اصلا تحویل نمیگیره حالا من چند شب پیش مث خودش شدم بهش رو ندادم دو دستی اومد سمتم تادیدم خوب شد بازم مث قبل باهاش شدم ودیشب حالم بد بود رفتم بهش گفتم حالم بده بغلم کن ک خوب شم اونم تحویل نگرف و خودشو گرفته بود منم بهش گفتم چرا یروز اینطوری یروز خوب چرا خودتو گرفتی شروع کرد داد زدن ک گوربابای کسی ک خودشو گرفته و ول کن واینا

منم حالم شدید بده نمیدونم چ مرگمه هزینه مشاور وفعلا ندارم تروخدا کمکم کنید چطور رو پای خودم بایستم الانم فقط ناهار پختم و دراز کشیدم کلی کارام مونده اما روحیشو ندارم😭

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

از هرحرفی ک ناراحتم کنه خیلی بزرگش میکنم واصلا نمیتونم رد کنم چیزیو سریع ناراحت میشم دیگه قهرامم براشوهرم طبیعی شده😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود محبت داری شدید عزیزم عزت نفس یه سری راه حل داره باید اونا رو بلد باشی 

خب نمیدونم بخدا چطور یادبگیرم چی سرچ کنم حالم بده بنظرت اگ ب شوهرم بگم شاید درکم کرد بهتره یانگم؟

خب نمیدونم بخدا چطور یادبگیرم چی سرچ کنم حالم بده بنظرت اگ ب شوهرم بگم شاید درکم کرد بهتره یانگم؟

نه عزیزم اون گناهی نداره کانال تلگرام موفقیت خیلی خوبه ‌... در کل شکر گذاری خوبه باید اول خودتو پیدا کنی 

نه عزیزم اون گناهی نداره کانال تلگرام موفقیت خیلی خوبه ‌... در کل شکر گذاری خوبه باید اول خودتو پیدا ...

میتونی واسم کانال و بفرستی

اتفاقا اون ک مسبب این حالم بود با خیانتاش اذیتاش گنداخلاقیاش منو ب این حال روحی رسوند