2777
2789

شوهر من سرکاره بعد از ظهر ها و نمیتونه بچه ها رو پارک ببره، به من میگه هر روز بچه ها رو پارک ببرم ولی پارک نزدیک خونمون بیشتر آقایون میان با بچه هاشون و خیلی وقتا من تنها خانوم هستم و معذب میشم، پارک دیگه ای هم نزدیک خونمون نیست   

ما تو کرونا اصلا پارک نمیریم همه وسایل آلوده ان

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الانکه ک کروناست

قبل کرونا هم هنوز بچم پارکی نبود 

کوچیک بود

بعد کرونا هم خودم میبرم

شوهرم نیس در شبانه روز یکی دوساعت میبینیمش

گاهی هم مثل امروز ۲۴ساعت کلا نیس 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کرونا که نمیبرم اماپیاده روی فضای سبز اخر شبا سه تایی میریم

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

قبل از کرونا همسرم میبرد عصر که از سر کار میومد میبرد منم گاهی میرفتم باهاشون ازرشروع کرونا دیگه نبردیم فقط میبره تراس بازی کنن و جمعه ها صبح هم که کسی نیست میبره تو محوطه بازی ساختمان ماشین بازی و دوچرخه سواری

به وسایل دست نمی‌زنیم بچه ها با توپ و دوچرخه خودشون بازی میکنن

توپ به زمین میخوره دیگه بعد میگیرن تو دستشون

کفش جزو آلوده ترین وسایل از نظر کروناست. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بچه تون ساعت چند می‌خوابه؟ بچه های من زود میخوابن آخر شب نمی‌تونیم بریم بیرون

یازده میریم نزدیک خونمونه حدود یک ربع به دوازده میایم میایم مسواک حمام خواب. هر شب نمیریم گاهی پسرم ده یازده میخوابه

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
خیر نبینه کرونا که خوشی رو ازمون گرفت.بچه های منم ارزوی پارک رفتن دارن😣

روبروی خونمون پارک هست از پنجره تاب و سرسره میبینه خون به جیگرم میکنه انقدر گریه میکنه براش

روبروی خونمون پارک هست از پنجره تاب و سرسره میبینه خون به جیگرم میکنه انقدر گریه میکنه براش

من دوسه ماه پیش که اخر شب بردمش پیاده روی شبانه دلم اتیش گرفت با حسرت به تاب وسرسره نگاه میکردبا اینکه تو خونه داره جفتشو. برگشتم خونه دوتا الکل نیم لیتری برداشتم کل یه دونه تاب و یه دونه سرسره رو الکل زدم دوبار منتطر شدم خشک شه ذستکشم دستش کردم هیچکس جز ما نبود حسابی بازی کرد بعدم سریع بردم حموم😑