2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست
شمام هروقت یه بچه از اوایل زندگیت خی اویزون خونتو خودت باشه میفهمی ینی چی.حق داره استارتر .تقصیراون ...

اگه توجه کرده باشید گفتم حق دارن ارامش بخوان ...ولی این صفاتو ادم برا کسی به کار میبره ک عقل داشته باشه و بالغ باشه ولی بازم این رفتارارو داشته باشه نه ی بچه...لطفا دریت بخونید بعد جواب بدید🌺

نسیه ممنوع حتی شما نی نی سایتیه عزیز🛑🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه ۴ ساله کوچیکه متوجه نمیشه باید بزرگتر بچه رو نگه داره و اجازه نده بره خونه کسی باید با همس ...

۱۹ سالمه نمیدونستم اینجوری میشه با خودم گفتم مگه اینا ک تو آپارتمان زندگی میکنن همش تو زندگی همن خر بودم دیگ الان بد جوری پشیمونم.

نه بابا ۷ ماهه عروسی کردم ۷ ماهه چسبیده به من تو همه چی دخالت میکنه به همه جا سرک میکشه ی بار دعوا ک ...

جدی باش پرتش کن بیرون البته تلافی رو سر بچه در نیار به مادرشوهرت خیای محترمانه بگو شرایط پذیرایی و نگهداریشو ندارم نمیزاره به کارم برسم

ینی منم باید همه جا بگم؟

ببین بنده خدا عروسه قسم میخورد که شبا ی بالشت میاره وسط ما میخوابه.گفت ی لحظه نمیتونم از دستش تنها باشم با شوهرم.دیگه به ستوه اومده بود پیش هر کی میشست اعتراض میکرد .ولی کارساز بود

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اخه هر روز میادالان اینکارو کنم شب چی شب این کارو کنم صب زود چی منم میرم بالا خونشون باز میاد میچسب ...

عزیزم اون فقط یه بچه کوچولوعه

باهاش مهربون باش

ولی بهش بگو فلانی جان من الان میخوام بخوابم لطفا برو خونتون 

دیگه هم همینجوری نیا خونمون من خودم هروقت کار نداشتم زنگ میزنم میگم بیای پیشم

یه روز در میون اینطورا هم زنگ بزن بیاد نیم ساعت بعد دوباره بفرستش خونشون

اگرم نرفت فیوز رو خاموش کن کل برقا بره

خونه تاریک شه بگو من دارم میرم بخوابم

خودش میره

تو اتاق خوابتونم به هیچ وجه راش نده!

هر وقت خواست بره بگو نه اینجا نمیشه بری

شوهرتم گفت چرا

بگو من لباس زیر، کاندوم اینچیزا میزارم تو اتاق نمیخوام بچه از الان این چیزا رو ببینه واسه همین کلا ورودش رو به اتاق خواب ممنوع کردم

با سیاست رفتار کن جواب میگیری

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش