2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا روم نمیشه دقیقا چی بگم بهش

مشکلت عزیزم از همین رو نشدنته ببین مثلن امروز برو خونشون به مادرشوهرت بگو نمیزاره به کارم برسم مامان جان و یا اینکه بچه اس نگرانشم مدام سرش به جایی نخوره به شوهرتم با زبون خوش بگو اینارو بگو واقعا میترسم شینطنت کنه چیزیش بشه و من نمیتونم مدام حواسم باشه اونم به خانواده اش بگه

عزیزم اون فقط یه بچه کوچولوعه باهاش مهربون باش ولی بهش بگو فلانی جان من الان میخوام بخوابم لطفا بر ...

اخ یکم اروم شدم حرصی شده بودم کلی بغض کردم حرفاتو خوندم دی زدم زیر گریه 

من فکر می کنم یک بچه 4 ساله درکی از استقلال شما نداره و متوجه نیست که مزاحم هست 

اون فکر میکنه داره میره طبقه پایین ساختمون خودشون

و اون ساختمون رو به صورت کلی خونه خودش میدونه و درکی از مرز بندی های آدم بزرگ ها نداره 

من شخصا با این موضوع مشکلی ندارم با اینکه شاغل هستم و دوتا بچه دارم آمادگی پذیرش نگهداری از بچه های فامیل و دوستان و آشنایان رو هم  دارم🤣 چون عاشق بچه های خردسال مخصوصا دختر بچه ها هستم 

اما شما بهتر هست یا از خونه اونا بلند شی یا اینکه با کمال احترام در این مورد با والدین همسرت صحبت کنی و حد و مرزها رو بیان کنی

فقط لطفا با بچه بدرفتاری نکن اخم نکن و رفتار سرد نداشته باش بهش هم لقب نده نچسب و ننر😔

اون به اقتضای سنش رفتار میکنه

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
این نظراتو میخونم به این نتیجه میترسم عجب عروس هایی هستین مادرشوهراتون چی میکشن از دستتون خدا نصیب ن ...

ب این فکر کن که قراره چ مادرشوهرایی نصیبمون بشه خدا ب داد ما عروسا برسه

من واقعا درکت میکنم بازم خداتو شکر کن که یکیه من با جاریم همسایه ام دوتا بچه هاش همیشه پیش من هستن مهمون داشته باشم بازم فرقی ندارن همیشه غذام کم میاد بی ادب ترین و پرروترین بچه‌هایی هستن ک تا حالا دیدم هر بچه ای ک خونشون باشه برمیدارند میان خونه من کلا با ما غذا میخورن من ن بچه دارم ن اسباب بازی خیلی هم کثیف و خراب کارن

خیلی معذرت میخام ولی ی رابطه جنسی با ارامشم ندارم

اخی عزیزم من درکت میکنم بچه های برادرشوهرم مثل همین بودن یعنی گاه و بی گاه می رفتن و میومدن خونم مثل کاروانسرا بود ولی خداروشکر الان دیگه کمتر میان از بس در باز نکردم به بهونه های مختلف 

ولی به نظرم تو یه بیسکوییت یا خوراکی بهش بده و بفرستش خونه خودشون هروقت اومد همین کارو بکن شاید مامانش به خودش بیاد و دلیلشو بفهمه

یا مثلا یه بار به مادرشوهرت بگو شوهرم پیش دخترت بوسم کرد اینقدر خجالت کشیدم  نیومد بهت بگه؟!

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
من فکر می کنم یک بچه 4 ساله درکی از استقلال شما نداره و متوجه نیست که مزاحم هست  اون فکر می ...

من ک ب خودشم نمیزنم این حرفارو ولی واقعا اذیتم میکنه کلمه نکن رو نمیفهمه حرف بد میزنه یا بهتر بگم خیلی بد تربیت شده