2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست

برو تو اتاق درم ببند اینقدر بیرون نرو تا بره.من عروس عمه ام دقیقا عین شما همیشه اعتراض داشت با این تفاوت که دختر عمه من۱۳ ۱۴ سالش بود ولی خودشو میزد به اون راه.این عروس هم هر جا میشست اعتراض میکرد.دیگه اطرافیان خیلی بهش گفتن تا نشست سرجاش

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
برقارو خاموش کن تلویزیون رو هم خاموش کن بگو میخام بخابم بعل بخاب  فکر کنم شرشو کم کنه

اخه هر روز میادالان اینکارو کنم شب چی شب این کارو کنم صب زود چی

منم میرم بالا خونشون باز میاد میچسبه ب من 😔خیلی اعصابمو ضعیف کرده خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داریدارامش بخواید....ولی واقعا بعضیاتونو درک نمیکنم درباره ی بچه ۴ یا۵ اینجور صفت و القابی رو بگی ...

شمام هروقت یه بچه از اوایل زندگیت خی اویزون خونتو خودت باشه میفهمی ینی چی.حق داره استارتر .تقصیراون بچه نیست مادرپدرش نمیفهمن ولی بازم استارتر دلش پره نمیخواد متاسف باشی این وسط

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
عزیزم بچه ۴ ساله کوچیکه متوجه نمیشه باید بزرگتر بچه رو نگه داره و اجازه نده بره خونه کسی

باید با همسرت صحبت کنی به خانواده اش توضیح بده

کاش قبل از اینکه با خانواده شوهر زندگی کنید قبلش خوب فکراتونو بکنید بلاخره تو حریم خصوصی اونا دارید زندگی میکنید و چند اخلاق متفاوت و فرهنگ متفاوت