ما طبقه پایین پدر شوهریمم که ای کاش میمردمو ازدواج نمیکردم
خواهر شوهرم ۴ سالشه هرررر دقیقه خونه ماس شب روز صب ی بار دعوا راه انداختم ی مدت نیومد الان باز پاش باز شده من چیکار کنم خسته شدم ارامش ندارم دوس دارم خودمو بکشم دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا ۷ ماهه عروسی کردم ۷ ماهه چسبیده به من تو همه چی دخالت میکنه به همه جا سرک میکشه ی بار دعوا ک ...
وای خدا تو رو قران اینطوری نکن دختر. یه دختر بچه ۴ساله رو چنان پشت سرش حرف میزنید انگار چیکار میخواد بکنه. بد جنس نباش نشسته برنامه کودک میبینه. فردا خودتم بچه دار میشی میفهمی من چی میگم
این هیچی حالیش نیست ب قدری بی ادب بارش اوردن خیلی راحت به باباش حرف بد میزنه باباش میخنده حال ب هم ز ...
شما کار خودت رو بکن و قانون خودت رو در منزل خودت داشته باش ....در کنارش راهش اینه خودت رو سرگرم کنی ..باشگاهی ،کلاسی سر کاری ...یه رراهش همکه درست تره،با همسرت صحبت کنی ...بگی خانوودش رو دوستداری ولی نیاز داری ک خودت و همسرت تنها باشید ،هر از گاهی بیاد ولی همیشه نه.وگرنه رابطه ها خراب میشه ..و اینکه بوه نمیدونه ولی بزرگترش باید متوجه بشه ک زوج جوون میخوان راحت باشن ،لباس راحت بپوشم ،بخوام باهات شوخی کنم ولی جلوی دیگران نمیتونم ..
اگر نمیگی خواهر شوهر میگفتی بچه چهار ساله تمام خانوما به تیر بار میبستنت که بچس این چ حرفیه میزنی حالا که اسم خواهرشوهر اومد قضیه فرق داره و حق داری بکشیش این نظر خانمای سایته