2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست
اگه درو وانکنی واقعا متاسفم من بچه بود پنج سالم زنداداشم اومد ددرو وامیکرد خونشون میرفتم الان هفده س ...

کار بدی میکردی

بزرگترت باید مانع میشد

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مجردیمو نگفتم اونو بگم باید اسمشو بزارم راز بِگا

😂😂😂😂

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

منم راهنمایی کنین

از دست بچه خواهرشوهرم به ستوه اومدم

یعنی عین زگیل چسبیده به من

دیگه به اسمشم حساسیت دارم و کاری کرده ازش بدم اومده

خیلی هم وراجه. فکش یه لحظه متوقف نمیشه. رو هم بهش نمیدم. باهاش حرفم نمیزنم

ولی حتی وقتی رو نمیدم ور بزنه همه‌ش لم میده روم. به کبدم تکیه میکنه و میچسبه بهم

منم راهنمایی کنین از دست بچه خواهرشوهرم به ستوه اومدم یعنی عین زگیل چسبیده به من دیگه به اسمشم حس ...

من بعد ۲۱ صفحه چت اخرش نفمیدم چیکار باید بکنم😑😐دیر اومدی نخااا زود برووو😑😑😑

من بعد ۲۱ صفحه چت اخرش نفمیدم چیکار باید بکنم😑😐دیر اومدی نخااا زود برووو😑😑😑

منم بعد سالها تلاش نفهمیدم چه کنم

دیگه تنها چاره اینه کاری کنم ازم بترسه یا بدش بیاد

ولی انسانی نیست. درسته حالم ازش به هم میخوره ولی بچه‌س

اون مادر بی‌خیالش باید آدم و ادبش کنه که ول کرده به امان خدا

وای نمیدونی از این بچه‌های وبال قوم و خویش شوهر چه جگرم خونه منم اسیر یه الف بچه‌ام

منم تا همین امشب درگیرم

عقدیم

شوهرم منو رسوندنی اونم اومد

حالم ازشون بهم میخوره

ب شوهرم انقد کتک زد زد زد 

ی سگ دیدیم میگ میتونه بخوره تورو اگ بدیمت تورو بخوره؟منم گفتم چرا داییرو تورو بخوره

شوهرمم ناراحت شد 

قهر شدیم😶من ب شوخی گفنم ولی شوهرم جدی گف اونجور نگو

به خدا منم اعصاب ندارن یکی همش سربارم باشه...خواهرشوهرم اوایل خیلی دوس داست تنها بیاد خونمون یا حتی مادرشوهرم دوس داشت دم به دقزقه یا اونا خوتمون باشن یا من اونجا...ولی من از اول گفتم تنها راحتم دیگه اینا ناراحت شدن ولی من راحت شدم...از اول میخم و کوبیدم

چطور برادرش خوبه خواهرش خوب نیست امیدوارم همچین عروسی گیرمون نیادهیچوقت ریپلای نکنید حرف‌حق‌ تلخ ...

چون انگار که  شما عروس نمیخواین پرستار کودک و نوکر منزل میخواین  

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
منم تا همین امشب درگیرم عقدیم شوهرم منو رسوندنی اونم اومد حالم ازشون بهم میخوره ب شوهرم انقد کتک ...

درک نمیکنن که بچه‌های خواهر برادرشون فقط برای خودشون عزیزن

من که حوصله بچه مردم رو ندارم

بخصوص که وراج و زبون دراز و دوست‌نداشتنی هم باشن

من عملا از این بچه‌ای که میگم بدم میاد

حالا من ازدواج کردم این داستانو با بچه جاریم داشتم تنها نوه خانواده پدر منو دراورد هرجا با شوهرم میرفتم دنبالمون بود خورده فرمایش بود ک براش خرید کنیم ارامش نداشتم از دستش خوارکی میخریدیم باید واسه اون میخریدیم لباس میخریدم باید اول واسه وون خرید میکردم 24 ساعته چسبیده بود به ک.و.ن ما و..... خلاصه ی دعوای خیلی بزرگ راه انداختم دیگه تموم شد دمش قیچی شد . شما دعوا نکن ولی دمشو قیچی کن