2777
2789
عنوان

شوهرم حبسم کرده

2676 بازدید | 44 پست

بنا به دلایلی با خانواده ها رفت و آمد نداریم چون دخالت میکنن کارمون به طلاق کشید مشاور رفتیم دوماه نبودیم بارها اومد گریه کرد قول و وعده داد رفتیم پیش مشاور و راضی شدم برگردم،تا چندماه خوب بود یک ماهه کلیدمو وقتی خواب بودم برداشته و قایم کرده دیشبم قفل رو عوض کرد،خسته شدم😭چیکارکنم

کاش میشد........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی یعنی در روت قفل کرده؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

دلیل کارش چیه؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

ی کم باهاش را بیا اگ خوب نشد .بازم باهاش خوب بمون و بعد ی جوری بزن بیرون و ......

حاجی ناموسا گزارش نزن   ده تا کاربریم الکی تعلیق شد  هر کی گزارش زد واگذارش میکنم ب خدا  

باهاش خوبم،همیشه باهاش کنار میام،خانواده اشو مشکلات مالیشو همه چیو تحمل کردم اما میگه حالا که با مامانم اینا رفت و آمد نداریم حق نداری پاتو بزاری بیرون هرشب منو میبرد میگردوند اخر هفته ها خونه پیداشمون نمیشد اما چند وقته فقط زجرمیکشم

کاش میشد........