2777
2789
عنوان

شوهرم حبسم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش خوبم،همیشه باهاش کنار میام،خانواده اشو مشکلات مالیشو همه چیو تحمل کردم اما میگه حالا که با مام ...

خوب رفت وآمد کن،،،ولی مدیریت کن خودتون رو ک حرفاشون روتون تاثیر نذاره،گاهی باید به حرف بزرگتر ها چشم گفت ولی کار خودتو انجام بدی،

خوب رفت وآمد کن،،،ولی مدیریت کن خودتون رو ک حرفاشون روتون تاثیر نذاره،گاهی باید به حرف بزرگتر ها چشم ...

وقتی هنوز نیومده شوهرمو مجبور به این رفتار کردن بنظرت بیان چی بلایی سرم میاد😭

کاش میشد........
دخالت میکنن من نمیزارم بیان برن حتی خانواده خودمو که شوهرم ناراحت نشه ولی اون میگه نه باید بیان اینج ...

واقعا این زندگی فقط زجر کشیدن حتما مشاور ببرش رفت و اند نداشته باش ولی قفل کردن در اصلا درست نیست

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
جلو مشاور موش میشه فیلم بازی میکنه

ای پدر سوخته...‌‌‌...خوب باهاش برخورد کن والا عادی میشه براش مگه زندانی این اقا شدی یا زنش؟؟ نباید روز اول کوتاه میومدی ...منم با خانواده شوهرم رفت و امد ندارم ولی دلیل نمیشه ک مث پرنده حبس کنه تو خونه . جونی ت و میخوای مث ی زندونی حروم کنی 😐

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
ای پدر سوخته...‌‌‌...خوب باهاش برخورد کن والا عادی میشه براش مگه زندانی این اقا شدی یا زنش؟؟ نباید ر ...

نمیدونم چطور باید طلاق بگیرم،تو این دولت مسخره زنا حتی نمیتونن برای زندگیشون تصمیم بگیرن😭

کاش میشد........