2777
2789

من یه رفیق دارم هم سن هستیم ،شب شوهرم خوابید منم داشتم باهاش چت میکردم از بچه هامون می‌گفتیم یهویی من ازخانواده دوست شوهرم بحث پیش اومد من عکسشو فرستادم بعد گوشی شوهرم زنگ خورد من آف شدم دوستم پرسید کجا رفتی گفتم گوشی شوهرم زنگ خورد گف این وقت شب کی بود گفتم فلانی که عکسشو فرستاده بودم یهویی شوهرم برگشت به من گف کیع گفتم فلانی هست گقت بده بینم چی میگین گوشی رو گرفت وقتی دید گفتم عکس فلانی رو فرستادم دادشاکی شد محکم زد تو گوشم فش داد چرا عکس فلانی گفتم بابا دستع جمعی بودن با خانومش بود دا،بهم گف هرزه دادو بیداد کرد صبح هم فش دادو رفت منم داغونم نمیدونم چکار کنم توروخدا بعدا بهم گزارش بزنین بترکم یه وقت اینم میبینه شوهرم ،

پریکوچولو سابقم،

عزیزم چه میکشی با این همسر دستش بشکنه💔💔تو کار اشتباهی نکردی شوهرت بیماره

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عین شوهره منه‌اصلا و ابدا وقتی خونه اس یا خوابه چت نکن.تنها راهش همینه.این هرچی دیگهم میدید همینکارو ...

نه دیگه ازاین به بعد نمیکنم فقط بهم انگ هرزگی زد این نارتحتم میکنه ،

پریکوچولو سابقم،