2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته شوهرم بهم مشکوک شده بیخودی

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 67 پست
من حتی حق ندارم تنهایی دم در برم💔

من تنهایی همجا میرم یک از خدا بیخبری زنگ زد به شوهرم که این شماره رو بهم دادن گفتن دختر مجرد دارین بعد اسم منو گفت از اون روز حساس شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار سر موقع باهاش صحبت کن از کار بیاد صددرصد اعصابش بهتر شده با قربون صدقه براش توضیح بده

دعا کن بتونم توضیح بدم برام مهم نیست ولی نمیخام این مسعله کش پیدا کنه 

پریکوچولو سابقم،

[QUOTE=174623626]آره دقیقا همون فکرو کرد[/QUO

اره مردا خییییلی حسودن و از این نظر خیلی اعتماد بنفس پایینی دارن حتما دوستشو از خودش خیلی سرتر میبینه ک این فکروکرده.هممهه مردا همینن 

چشم عزیزم اگه قابل باشم. به خدا توکل کن تو زندگیا پیش میاد دیگه ولی صبور باش درست میشه

بخدا صبرم تمومه همش دعوا همش قهر دخترم مریضه بخدا امه دخترم بهتر بشه من خودمو میکشم دا

پریکوچولو سابقم،
بخدا صبرم تمومه همش دعوا همش قهر دخترم مریضه بخدا امه دخترم بهتر بشه من خودمو میکشم دا

آخه چرا!!! ببین ریشه دعواهاتون کجاست به خاطر بچتم ک شده کارا و رفتارایی ک دوست نداره انجام نده تو ی مادری هیچ وقت نگو خودمو میکشم قوی باش خدا بزرگه

آخه چرا!!! ببین ریشه دعواهاتون کجاست به خاطر بچتم ک شده کارا و رفتارایی ک دوست نداره انجام نده تو ی ...

هفت سال خونه مامانشبودم،سه ماهه جداشدم اومدم خونه خودم همش خانوادش دعوا داشتیم ،من و دوستم بچه هامون یه مریضی دارن داشتیم درمورد اون میحرفیدیم دردودل میکردیم دیروقتم نبود ساعت تازع ۱۱شب بود 

پریکوچولو سابقم،