2777
2789
عنوان

مادرشوهر عفریته ام باز شوهرمو انداخت به جونم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 43 پست
از دیشب داریم دعواومیکنیم گفتم بهش میگه من‌مردم هرجا دلم بخواد میرم از کسی هم نمیخواد اجازه بگیرم تا ...

پس الانم بدون اجازه اش برو خونه مادرت

وگرنه تا آخر عمر مادرشوهرت و شوهرت میفتن به جونت

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی الان سراین قضیه قهر کردی

قهر کردم چون خسته ام کرده ۴ ساله خیانت هاشو بخشیدم ولی دیگه خسته شدم‌تا اون‌مامانش یه چیزی میگه این میاد جنگ و دعوا راه میندازه دیگه واقعا خسته شدم 

مادر شوهر منم اینجور بود ی بار ی دعوای اساسی کردم دیگه نمیگه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بی زبون باشی تا اخر همینه

توکه دعوا کردی

اساسی گوشیو برمیداشتی مادرشوهرتو میشستی و بهش میگفتی اگه دخالت کنی حسرت دیدن  نوه اتو بدلت میذارم

سکوت همیشه خوب نیست

بزار بچه رو تنها ببره

برو در خونشون ابروی مادرشوهرتو ببر

والا ساده ای باید مثل خودشون رفتار کنی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
از دیشب داریم دعواومیکنیم گفتم بهش میگه من‌مردم هرجا دلم بخواد میرم از کسی هم نمیخواد اجازه بگیرم تا ...

خب تو چرا انقد مظلومی عشقم؟

حتی اگه شوهرت بچه رو میبرد،این میشد ی بار برا همیشه 

آبروش هم میرفت تا دیگه یاد بگیره اجازه دخالت نده 

عزیزم تو چرا گریه میکنی اعتماد بنفس داشته باش حرف تو رک بگو وقتی احترام نمیدونن دوبار جوابشو باید بد ...

جوابشون رو دادم تاپیک قبلمم هست مادرشوهرم گیر داده به من هر جور بگی جواب دادم ولی فایده نداره شوهرمم فقط منتظره ببینه ننه اش چی میگه 

قهر کردم چون خسته ام کرده ۴ ساله خیانت هاشو بخشیدم ولی دیگه خسته شدم‌تا اون‌مامانش یه چیزی میگه این ...

عزیزم توکه قصد طلاق نداری به نظرت خودت سبک نمیکنی توی خونت مشکل توحل کن نزار نبودت عادت بسه به نظرم

و همه اینا مقصرش شوهرامون که اجازه میدن 

اونا هم بی حیا براحتی دخالت میکنن

یه مثل داریم میگه :در دیزی بازه حیای گربه کجاس 

شامل حال اینا میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
منم بچم تازه به دنیا اومده بود مادرشوهرم میگفت هر هفته نرو خونه مامانت قشنگ معلومه میسوزه میرم خونه ...

این پیشمن میگه جوابشو میدم برای همین اینبار پیش من نکفته شوهرمو کشیده تنهایی خونه اشون چون میدونه شوهرم به حرفش میکنه دهن بینه پرش کرده

من بودم میذاشتم بچه رو تنهایی ببره و خودم نمیرفتم اینقدر بچه جیغ بکشه تا دهنش سرویس بشه. فقط من مادر نیستم که اونم پدره باید دلش واسه بچه ش بسوزه. بعد هم همون دفعه اول که مادر شوهرت گفت نبر خونه مادرت می ری دم بهش می گفتم به تو ربطی نداره

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
بیا سر خونه زندگیت دختر  یه پیام بلند بالا هم برای شوهرت بفرست  خواست هاتو بگو وسلام&nbs ...

تا حالا هزار بار اینکارو کردم فایده نداشته انداه دو روز خوبه دوباره همون آش و کاسه 

قهر کردم چون خسته ام کرده ۴ ساله خیانت هاشو بخشیدم ولی دیگه خسته شدم‌تا اون‌مامانش یه چیزی میگه این ...

😑شوهرت با داد و بیداد ساکتت میکنه

تو منی یا من تو

خیلی پسر تحفه ای تربیت کردن حالا شیرش هم میکنن

اسی تا آخر همینی اگه از حقت دفاع نکنی 

من ۳ سال جلوشون وایسادم 

بهم همه چی گفتن اما بازم کار خودم میکنم قشرق به پا میکنم که بسه کم حرف یاد شوهرم بدین

البته شوهر من سنش زیاد میترسه از طلاق واسه همین با دلی بازی های من کوتاه میاد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم