2777
2789

خییلی دوست دارم که روی پای خودم باشم و خودم درامد داشته باشم، اما کاری پیدا نکردم درآمدش خوب باشه

از وقتی دیدم شوهرم منت خوبیه و خرجایی که برام میکنه تو دعواها میزاره بیشتر راغب شدم خودم پول در بیارم 

اینم بگم بهش گفتم هیییچ موقع دیگ ازت پول نمیگیرم

نمیدونم کارم خوبه یا نه

اما شوهرم اخلاقش اونجوری نیست که داشته باشه پول نده بهم

میترسم الان که نامزدیم عادت کنه هیچ وقت پول نده بهم ،خودمم بخاطر منت هایی که گزاشته اصلا پول بده هم قبول نمیکنم

راهنماییم کنید لطفا

خوبه که مستقل باشی ولی هیچکدومتون حق نداره منت سر اونیکی بذاره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاري ب منت اون ندارم

ولي شرايطشو داري خودتو مشغول يكاري بكن

تا خودت شخصيت محكمتري پيدل كني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من کمی جهیزیه خریدم و بقیه پولمو نگه داشتم گذاشتم بانک سود میگرفتم وای چقد عالی بود هر چی دوست داشتم میخریدم کیف میکردم ولی واسه خرید خونه مجبور شدم بدم بره بعد اون یدونه جوراب نتونستم بخرم 😢😢😢دوست دارم تو خونه لباس فروشی باز کنم فعلا دارم تحقیق میکنم

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

از من به شما نصیحت هم کار کن .هم پول بگیر.

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
خوب اذیتش میکنی حرصشرمیگیره پولشو خرجت کرده😅😅😅 زندگی همینه عزیزم از الان نزار زیاد دعوا بیافته ...

یک ساله نامزدم دعوا نداشتیم جدیدا یک ماهه زیاد حرفامون به دعوا ختم میشه😔