yasyویاسان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 308 عنوان حس ششمی قوی تو رو خدا بیاد 309 بازدید | 64 پست یه حس ششمی قوی بیاد تو رو خدا 1399/11/08 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasyویاسان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 308 تو رو خدا من خودم به حس ششم معتقدم یکی باشه حسش قوی باشه بگه این کار رو انجام بدم یا نه و حسش چیه
f_r_a عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 869 من هستم لباسم چ رنگیه پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است .... به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺. @nab_text31
f_r_a عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 869 بپرس لباس یا سنمو بگین😗 پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است .... به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺. @nab_text31
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17585 من هستم واقعا داری؟؟ میشه یانمیشه چیزی که تو فکرشم اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»