2777
2789
عنوان

خانوما بیایین از جاری حسودم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 23 پست
باز خوبه اهمیت ندادن بهش. شوهر من که رفت بخاطر دل جاریم تاریخ تالار رو عوض کرد بعد بهم اطلاع داد

وای من میکشمش😂

نه اینم دلش پره فقط میخواد چیزی بگه تا اینم بشورتش...تو این یه سال فقط منو اون میفهمیم که چاله هایی برامون کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من میکشمش😂 نه اینم دلش پره فقط میخواد چیزی بگه تا اینم بشورتش...تو این یه سال فقط منو اون میفه ...

خوش به حالت. پس ولش کن بزار بسوزه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
نه بابا کسی نیس همسرمه تو خونه دیده بهم گفته...اخه دشمن دوتامونه مشترکبم 😂😂

زودتر میگفتی خب 🤣🤣🤣

ببخشیدا فکر کردم ی جاری دو به هم زن دیگم داری 

ولی کار شوهرتم اشتباهه بهش بگو حرفای اونو بهت نگه ففط ذهن خودت بهم میریزه.بعدم واقعا جاریت جلو شوهرت ازت بد میگه؟

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
جاری منم همینه، عروسیمم نیومد😐

هی میگم کاش نیاد ولی طرفیم‌میگم بیاد ببینه چقدر خوشحالیم🤣🤣بخدا چون ادم کمه اصلا ذوق ادامده کردن رقص ایناهم نداشتم ولی به خاطر اونم شده قشنگ میرقصم کیف میکنم با همسدم...اخه من رقصم عالیه دوتا جاریا میگفتن عروسیتون باید بریم کلاس رقص بعد همسرم گفته خب بهش میگم یادتون بده البتده که وقت نداره باعث زحمته🤣🤣

هی میگم کاش نیاد ولی طرفیم‌میگم بیاد ببینه چقدر خوشحالیم🤣🤣بخدا چون ادم کمه اصلا ذوق ادامده کردن رق ...

با نیومدنش اختلاف شدیدی درست شد، اما برو خوشحال باش و شادی کن، خوشبخت ترین باشین ایشالا گلم ❤️❤️❤️

زودتر میگفتی خب 🤣🤣🤣 ببخشیدا فکر کردم ی جاری دو به هم زن دیگم داری  ولی کار شوهرتم اشتباهه ...

نه بابا اصلا جرعت ندارن که فقط پشت سر دوتامون حرف در میارن خدا شکر کسیم پشتشونو نمیگیره...مادر پدرش با گذشت زمان از اونا زده و عاشق من میشن

با نیومدنش اختلاف شدیدی درست شد، اما برو خوشحال باش و شادی کن، خوشبخت ترین باشین ایشالا گلم ❤️❤️❤️

الهی شفا پیدا کنن ادمای حسود ضربه ب خودشونه وگرنه منکه میشنوم اولش عصبانی گیشما بعدا میگم خب حتما من از نظرش از اون جوون و پر انرژی و موفق و بالاترم که حسادت میکنه بهم...توام ولش کن بیخیال تو فیلمتون که نیست خودش جای شکر داره🤣🤣مرسی عزیزم

زودتر میگفتی خب 🤣🤣🤣 ببخشیدا فکر کردم ی جاری دو به هم زن دیگم داری  ولی کار شوهرتم اشتباهه ...

اونم فقط منو داره واسه درد و دل...خودشم هی میگه دوس ندارم بهت بگم ولی چیکار کنم صندوق اسرارم تویی خواهرم نداره بچم😅