2777
2789
عنوان

پدرم مشکلی داشته من الان فهمیدم

1780 بازدید | 74 پست

خیلی نیاز به همفکری دارم

امروز داشتیم در یه مورد با همسرم صحبت میکردیم؛ یهو گفت یه چیزی میخوام بگم امیدوارم جنبه داشته باشی؛ گفتم چی شده؛ گفت پدرت چند وقت پیش طرفای خرداد یا تیر بهم گفت که یه روز تو خیابون میرفته یهو انگار حس کرده از بینیش لخته خون اومده، بیهوش ۲۰ دقیقه افتاده وسط خیابون؛ حالا اینو به هیشکی نگفته؛ به همسر منم تاکید کرده به من نگه

حالا بعد چند ماه همسرم اینو به من گفت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزززززیزم😔 نرفت دکتر بعدش که علت رو بدونه؟وااااااای😣😭

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

ماشالله به چه ادم راز داربم گفته😂😂

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بعدش بهش گفتم اینهمه وقت چرا الان میگی؟ 

تازه خودش گفت احتمالا سکته رو رد کرده

منم خیلی ناراحت شدم گفتم خوب تو که می بینی قضیه چه جدیه باید فوری به من میگفتی برم دنبال درمانش

البته بابای من اصلا اهل دکتر و اینا نیست

ولی خیلی ناراحت شدم اینقدر دیر گفت

درجواب میگه: من راز بود بهت نگفتم!

من باردارم و به قدری بهم ریختم همینجور دارم گریه میکنم از اون موقع

خوب

دورت بگردم خوب نه  خب چون دو معنی میدن دوتاش گلکم✋

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!