2777
2789
عنوان

پدرم مشکلی داشته من الان فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفت نگفت حالا همچین بار شبشه داری گفت!!!!!!حتما شوهرتم یه چکاب با خودت ببر 

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم

سی تی باید بشن

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بعدش بهش گفتم اینهمه وقت چرا الان میگی؟  تازه خودش گفت احتمالا سکته رو رد کرده منم خیلی ناراح ...

عزیزم خداروشکر کن سکته رد کرده اگه خون دماغ نمیشد دورزجونش صدسال زنذه باشه فوت میشد،

گریه نداره ک اسی 😐

فردا اول صبح ی وقت از چنتا دکتر خوب بگیر ببر ی چکاپ کامل

نیومدم بگو من نگرانتم بچم چیزی بشه البته زبونم لال تقصیر توعه ک نیومدی بریم دکتر خیالم راحت شه اینجوری بگو بیاد

There is GOD💚💚💚   ..                                               

الان به نظر شما همسر من کار درستی کرده اینهمه وقت به من نگفته؟ اگه بابام طوریش میشد من چی میکردم؟

اصلا زیربار نمیره

میگه کارم درست بوده!

حالا دنبال درمانم

طوری که بابام نفهمه الکی گفتم برای کرونا تو سن تو باید آسپرین بخوری

تا برم دنبال دکتر

دورت بگردم خوب نه  خب چون دو معنی میدن دوتاش گلکم✋

پوووو حالا همیشه میگم خا دیدم باباش مریضه نوشتم سریع رفتم دیگه غلط املا نگیر عه😪😪😪😅😅😅

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
بعدش بهش گفتم اینهمه وقت چرا الان میگی؟  تازه خودش گفت احتمالا سکته رو رد کرده منم خیلی ناراح ...

ایشون فشار خون بالا دارن و همین دلیل این حالشون شده چیز جدی و خطرناکی نیست و خون دماغ میشن خدایی نکرده و سرگیجه شدید باعث این حالت میشه با خوردن داروی فشار خوب میشن نگران نباش