2777
2789
عنوان

ورودی آشپزخانه

201 بازدید | 6 پست

بچه ها خونمون نیمه سازه درب ورودی آشپزخونه یه ستون هست به نظرتان چیکار میشه با اون کرد

اصلا موندم چیکارش کنم

حس میکنم خیلی ضایع هست

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
2
100%
۲
0
0%

نظر سنجیت تو حلقم

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!

دقیق متوجه نشدم. ستون کجای آشپزخونه هست؟ وسط آشپزخونه ما ستون بود البته از اونایی که تو دیوارن و نسبت به قسمت های دیگه برجسته تر بود. اونجارو در امتداد کمد ها کمد زدیم در حدی که یه ردیف لیوان جا بشه. اما چون در داشت کل آشپزخونه صاف و یک دست شد

دلم تنگته. خیلی😭😭😭 کاش خبر بدی از خودت😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو نت بزن اینه کاری ستون 

بنطرم بهترینش همون اینه کاریه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
🙂🙂🙂🙂

عزیزم 😁😁😘

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!