2777
2789
عنوان

چیکار کنم بجای خستگی پرانرژی شم

132 بازدید | 6 پست

28 ساله و مجردم خیلی احساس خستگی می کنم  آزمایشم دادم مشکلی نبود. هفته ای یکی دو روز میرم سرکار وقتایی که می خوام برم سرکار گاهی خیلی دیر خوابم میبره ممکنه گاهی یه ساعت بیشتر نخابم احساس اضطراب بهم دست میده با اینکه پدرم منو میبره و میاره و کارم سبکه خیلی وقتا کار خاصیم ندارم. خانوادم خیلی اصرار دارن یه کار دائم تو شهر دیگه داشته باشم و من میگم واقعا خسته میشم نمیتونم میگن همه خسته میشن زندگی همینه باید حتما بری سرکار حتی جای دور باشه.

خلاصه چیکار کنم پر انرژی بشم اینقدر زود خسته نشم.

تنظیم ساعت خواب کمک کننده س.منم بعضی وقتا اینطوریم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قهوه بخور

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤