2777
2789

سلام  

اگه سن خانم ۱۲سال بیشتر از آقا باشه برای ازدواج   بعد از چند سال زندگی  محبت بین دونفر کمتر میشود یا نه    

ممنون 

تعداد رای : 6
نظرسنجی
حداقل ۴سال خانم بزرگتر از آقا
0
0%
سن برابر
0
0%
سن آقا حداقل ۵سال
4
66%
هیچ کدام ازدواج به سن ربطی ندارد
2
33%
آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

بیابید نظر بدید ممنون 

بعد از یک ماه امروز فهمیدم  یک  نفر  که قبلا دوست بود 

بعد از ۱۵ سال زندگی مشترک  با خانمش  رفته زن گرفته  

اول زندگی همه بیش گفتن  اون خانم سنش زیاده بدرد شما نمیخوره   به حرف هیچ کس گوش نکرد  و رفت گرفت حتی جلوی خونوادش ایستاد و قطع رابطه کرد  الان ۳تا دختر هم دارد 

یک ماه  زن دوم گرفته  و به زن اولش گفته  باید برید به دلایلی  که بعدا میگم    خانم اولش سنش زیاد بود و واقعا  پیر شده از لحاظ ظاهری  ۶ تا بچه بدنیا آورده  و دوبار ازدواج کرده 

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا بزرگترباشه بهتره

ممنون 

زنش مطعلقه بود که گرفت به دلایلی   و ۳ بچه داشت از شوهر اول   الان از دوست ما هم ۳تا دختر داره  

خودم امروز  بعد از دو ماه  دخترشو دیدم  که ۱۴ سال داره  

تا منو دید گریه کرد و  به زور از زیر زبونش کشیدم بیرون 

من هم با دختر دوستم رفتم خونشون  دیدم دعوا ست  

و این آقا که قبلا واقعا دوست صمیمی خودم بود ولی یک سالی بود قطع رفت و آمد داشتم  به خاطر شرایطم نمیتونستم بروم  خونشون  اون هم دیگه نمی اومد 

تا خانم اولش منو دید   همه چیز و گفت  و  بیم گفت من به شرطی طلاق میگرم  که این خونه  و ۳میلیارد پول نقد بیم بده  

سلام،خانمها زودتربالغ میشن ازلحاظ جسمی وفکری نسبت به آقایون!به این دلیل سن اقابیشترباشه بهتره

ازطرفی بخاطربارداری و.....خانمهامتاسفانه نسبت به آقایون زودترشکسته میشن!

البته استثنا هم وجودداره

امادرموردی که شماگفتیدنهایت بی وجدانی اون اقا رومیرسونه وخیانت توجیه نداره

بایدازاول به این تفاوت سنی فکرمیکرد وبعدش پای انتخابش میموند!

هر دو مقصر بودن  از اول زندگی   و دوستم گفت    چند ساله به زور باهاش زندگی کردم   خونواده پدرم قطع رابطه کردن  همشون به خاطر بی احترامی خانمم    از خانم پرسیدم  گفت  اون بره خونه  پدرش  ولی اونها حق ندارن بیان  

حق با خانم نبود در این مورد 

بعد ش دوستم گفت  احترام از بین رفته و ارزش این و  نداشته  و مجبور به گرفتن زن دوم شدم    خانمش میگفت  منو طلاق میدادی  بعد زن میگرفتی  

الان مشکل اینجاست خانم اد عای  ارث و مهریه زیاد  میکنه 

و درضمن  سند ثبتی هم ندارن  چون زن عراقی هست و شناسنامه ایرانی ندارد   فقط یک کاغذ مهر شده و امضا چند شاهد   تو کاغذ قید شده  ۴۰مثقال طلا   که دوستم همشو برایش خریده  و بیشتر  الان این خانم  ۱۹۰ مثقال طلا داره 

بیشتر از مهریش   و ادعای ۳ملیارد پول و یک خونه ۳طبقه 

طبق شرح  خانم اگه بچه نداشت  ۱/۴ سرمایه شوهر بیش میرسید ولی چون بچه داره ۱/۸  ثروت شوهر بیش میرسه 

طبق قانون هیچی  چون ایرانی نیست و در دفترخانه ثبت 

نشده طلاهاش بیشتر ۳برابر مهریه است که تو کاغذ قید شده     وکیل داریم اینجا  بیاید 

حق داره زن اول،کمترین کاری که شوهرش میتونه براش انجام بده هرچندهیچ چیزدل شکسته اشوترمیم نمیکنه

در خواست مهربه بیشتر از حد کرده همه سرمایه شوهرش  

اگه ۸ قسمت کنیم  یک قسمت به خانم تعلق میگیره  نه بیشتر  و شوهرش میگه  اون طلا هم مال خودش همش  +۸۰۰ میلیون پول نقد  نه بیشتر      دوستم  زیرش نمیزنه 

میکه طبق اسلام  سرمایه م هرچه قدر باشه  میدم  ولی همه سرمایش  ۵.۵ میلیارد هست  خونه و ماشین و پول هرچی داره   

حق داره زن اول،کمترین کاری که شوهرش میتونه براش انجام بده هرچندهیچ چیزدل شکسته اشوترمیم نمیکنه

دلش شکسته  درست  ولی مشاور هم برده اما باز درست نشده  زبان  خیلی کارها  میتونه انجام بده  

امروز دو ساعت باهاشون صحبت کردم  شوهرش میگه  هر چی دارم  تقسیم میکنیم   ۳دختر دارن و با خودشون ۵ نفر 

بعد گفت  بطور مساوی باید باشه  حتی واسه بچه ها  

خانمش قبول نمیکنه   ایرانی نیست  و اگر برود  دادگاه  

نصف اون پول بیش نمیرسه  هرجه قدر سعی کردم تو گوش خانم نرفت  بیش گفتم مثل برادر   ازت دفاع میکنم  ولی باز قبول نکرد  الان   با مشاور هم متوجه نشد  موندم  و دوستم  که خیلی وقت بود خبری ازش نداشتم  میگه  شرع 

هر چی داد  بیش میدم  

ب خاطر  ئاو خانمانی تر وتم مطعلقه    

لای شوی کی  تر بوو  ۳منالی هه بو  و ئاو رفیقی من  ۲۰سالی بو   ئاو ژن ۳۵سالی بو  له اول مقصر ئاو ژن بو   ک ئاو رفیقی منی فریو دا  و پی کو رویشتن  ب ئاوی  طلاق درابیت  حتی دو سال ئام شاریان بچی هیشت تا مسله تیان

بو که ردن  اما ژنه  زور زان بو   و بی حد زبان دار    

بداخه وه  زبان ئاتوانه  قفل بیت و ئاتوانه زور کار بکات 

امروز دو ساعت باهاشون صحبت کردم  شوهرش میگه  هر چی دارم  تقسیم میکنیم   ۳دختر دا ...

ارث که مال زمان فوت همسر عست. این اقا هنوز زنده س دیگه ارث و یک هشتم و.... کلا الان وارد نیست.

الان خانم فقط همون مهریه رو میتونه طلب کنه.

طلاهایی که اقا برای خانم خریده اگر بعنوان پرداخت مهریه بوده پس مهریه رو داده.

اما اگر طلاها بعنوان هدیه و چشم روشنی و... بوده ربطی به مهریه نداره. و مهریه رو باید جداگانه پرداخت کنه

ارث که مال زمان فوت همسر عست. این اقا هنوز زنده س دیگه ارث و یک هشتم و.... کلا الان وارد نیست. الان ...

بیشتر از مهریه بیش میده  کل مهریش ۴۰مثقال ۲۰ سال پیش بوده  و الان ۱۹۰ مثقال طلا  داره یک زمین هم تو سلیمانیه براش خریده به نام خانمش حاضر هست ۸۰۰میلیون  پول هم نقد بیش بده  ولی خانم خونه را تخلیه 

نمیکنه و مونده  دوستم چکار کنه  حتی با مشاور هم نتونستن حل کنن  و ارث  برای خانمم هم هست فرق نمیکنه  

بیشتر از مهریه بیش میده  کل مهریش ۴۰مثقال ۲۰ سال پیش بوده  و الان ۱۹۰ مثقال طلا  داره ...

وقتی شوهر زنده س خودش صاحب انوالش هست ارث در کار نیست

بعد از فوت یه فرد به ورثه میرسه. پس کلا الان ارث خواستن باطله .

اون طلاها هم هرچقدر زیاد باشن اگربعنوان هدیه بوده مهریه رو باید جدا بده.

اقا بره  دادگاه براش خیلی راحت تموم میکنن. این همه استرس و دردسر نداره دیگه