2777
2789
عنوان

تقویت موی سر کودک دوساله

157 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

مامانایی که موی بچشون کم پشت یا رشدش خیلی کنده چیکار میکنید؟ ؟  راهکار خونگی دارید به منم بگید پسرم نزدیک دو سالشه موهاش کمه شاید تقویت بشه خوب بشه 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار موهای دخترمو کچل کردیم قبل دوسالگیش خیلی موثر نبود بنظر خودم ولی اطرافیان میگفتن بهترش کرده

الانم ک ۵سالشه روغن نارگیل میزنم ب موهاش

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
تا چهار سالگی تقریبا بیست دقیقه قبل حمام کردنش با روغن بادام سرشو چرب میکردم ماشالله هم رشدش خوب شد ...

روغن بادام تلخ یا شیرین فرق داره 

دوبار موهای دخترمو کچل کردیم قبل دوسالگیش خیلی موثر نبود بنظر خودم ولی اطرافیان میگفتن بهترش کرده ا ...

منم همینطور الان نزدیک دو سالشه دو بار کچلش کردم گفتن خوب میشه ولی بازم رشدش کمه یه جاهایی از سرش هم مو نداره مثلا بغل گوشش یا پیشونی اینا 

رو تغذیه اش کار کن. پروتین بدنش کم هست احتمالا. چون بچه هنوز هورمون های جنسی شم فعال نیس که کم پشتی موهاش اینا به اونا مربوط باشه . الکی روغن موغن نزن پوستش حساسه. 

یه خانم مستقل و قوی