2777
2789
عنوان

برام طلای عروسی نخریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6778 بازدید | 114 پست

عزیزم من با خانوادش کار ندارم ولی وظیفه شوهرته برات بگیره دیگه وقتی شما جهیزیه می دی طلام نمی خواد بخره؟؟؟ بگو عروسی بدون طلا که مرسوم نیست ما هستیم تو طلاتو بخر فقط زود

چه ریلکسم هست . تو باید از من ناراحتی باشی نه خانوادم .... کاملا درست میگه دقیقا از خودش ناراحتی طلا کو؟؟؟؟

بیخیال عزیزم مهم اینه خوشبخت باشی با شوهرت منم همه چی رو شوهرم خودش خرید باورت میشه حتی خدا شاهده شوهرم پول شاباشمم گذاشت جیب مامان باباش ک بهم بدن موقع رقصیدنم ... تا برنج روغن ک تو پاگشام میخواستن برام پاگشا کنن و شام بپزن اونارم شوهرم خرید

خداروشاکرم ک منت احدی روسرمون نیست 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیخیال خانواده شوهر من حتی نشونم نگرفتن همه چی شوهرم درصورتیکه واسه ۳تا پسر دیگشون حتی عروسیم ...

دقیقا مثل من.فقط به همسر من کمک مالی نکردن.حتی نشون هم همسرم خرید.هیچی هیچی نخریدن.فقطم واسه ما.واسه برادرهای همسرم کلی خرج کردن.اون بزرگه که یه عالمه طلا و هنوز داره خرج خودش و بچه هایش رو میده.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اره تازه یه جوری رفتار میکنه انگار بدهکار منم

تمام کاربرایی ک میگن مهم نیست و ما گذشتیم چون همسر خوبی داشتیم دلیلش اینه همسرشون براشون شرایطشو توضیح داده و در اینده قول داده جبران کنه اینا هم کوتاه اومدن وگرنه بعید میدونم مرد طلبکارانه حرف بزنه و عروس خانم راحت گذشت کنه...

خب قبول نکن عزیزم عروسی که نمیگیره طلا هم که نمیگیره پس چیکار میکنه؟ شما هم امتحانی بگو فلان وسیل ...

چی بگم عزیزم من قبلا یه بار تو عقد جدا شدم 

شاید پیش خودشون میگن بار دومشه باید کوتاه بیاد 😔

برای من گردنبند خریدن ولی النگو ن.مادرش راحت رفته بود تهران گشت و گذار با خواهرش.طوریکه3شنبع عروسی بود شنبه رسیدن فقط پسرشونو فرستاده بودن.سال97میشدبا5تومن ی تک پوش خرید تهران خرج کرد مامانش.بعد ابجیم رفت ی بدل خرید تو عروسیم استفاده کردم.قربونیم نکردن بعدا شنیدم جلو بقیه گفته قربونی کنم ک ننه این بخوره؟حالا چند روز پیش میگه داداشات مارو دعوت نکردن.میگم تو اصلا بودی ک دعوت کنن.ما مشهد بودیم شما تهران رفتی خوشگذردنی ک

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
دقیقا شوهر من توضیح داد ولی خانوادش خیلی پر روان

مهم همسرت بوده در واقع بخاطر همسرت و شرایطی ک داشته کوتاه اومدی استاتر هم مطمعنم اگه همسرش براش شرایطشو توضیح بده دیگه طلا براش مهم نخواهد بود این طرز رفتار ادماس ک باعث میشه چه واکنشی نشون بدیم...

حق داری ناراحت بشی.طلا دیگه حق عروسه اگه تو صورتنامه یا عقدنامه هم نوشته باشن، دیگه بیشتر. وظیفشونه بخرن. حالا میتونن بگن دستمون خالیه طلا سبکتر بردار نه که دیگه نخرن‌.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
اره تازه یه جوری رفتار میکنه انگار بدهکار منم

از من به تو نصیحت 

من 5 ماهه عروسی کردم 

انقد دم عروسی حرص نخور 

ببین من انقد دم عروسی جنجال داشتم و دعوا کردیم و بحث کردیم الان از روزای قبل عروسیم و حتی از روز عروسیم بدم میاد 

خیلی از کاربرا منو با دعواهای قبل عروسیم می‌شناسن 

چون اینجا تاپیک میزدم دردودل میکردم

حتی خود کاربرا هم از دعواهای ما خسته شده بودن انقد درگیر بودیم 

زیاد حرص نخور خیلی غصه نخور 

البته نصف بیشتر دعواهای منو شوهرم بخاطر بی پولی شوهرم بود یعنی نداشت که بخره 

نمیدونم شوهر شما چجوریه داره یا نه 

ولی خودتو عذاب نده یخورده ام بیخیالی طی کن  

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
حق داری ناراحت بشی.طلا دیگه حق عروسه اگه تو صورتنامه یا عقدنامه هم نوشته باشن، دیگه بیشتر. وظیفشونه ...

پس این همه تازه عروس دومادای الان که بخاطر نداری و گرونی استیل یا نقره می‌خرن اشتباه میکنن؟ 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
پس این همه تازه عروس دومادای الان که بخاطر نداری و گرونی استیل یا نقره می‌خرن اشتباه میکنن؟

حرفتون کاملا متین.اونجا دیگه دختر و پسر باهم توافق میکنن ولی بزرگترا صوری رو کاغذ میارن . معمولا تومراسم نامزدی همه چی تعیین میشه.مهریه و طلا و لباس و آینه شمعدان و...

حالا اگه قولشو بدن ولی زیرش بزنن این دیگه نامردیه.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
😂😂😂 خب چه خبر هنوز شوهرت روت حساسه یا بهتر شده؟😕 

هوووف بیچارم کردع بخدا ازدستش خستع شدم دیگع ازش بدم میاد۱

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥