2777
2789
عنوان

برام طلای عروسی نخریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6778 بازدید | 114 پست

عزیزم بیخیال خانواده شوهر من حتی نشونم نگرفتن همه چی شوهرم درصورتیکه واسه ۳تا پسر دیگشون حتی عروسیم گرفته بودن من ک دیدم شوهرم بدبخت فقط خودشه و کلی خرج خداشاهده سر سرویس دوتا النگوهام ک مادرم گرفته بودو دادم شوهرم فقط ی تومن داد نشونمم ساده ساده بود حلقه همینجور ارایشگاه همین عروسی همین جهازمو کلا بابام داد ی میخم شوهرم نگرفت همه چیز متعادل  اما فوقوالعاده بعد ۷سال هنوز دارن میگن عروسیت ارایشت لباست عالی بود.ولش کن تازه من تک فرزند بودمو واسه راه دادن ک بیان خواستگاری دوسال طول کشید دیگه کلی التماسو دیدن بزرگا و اینا خانوادم راضی شدن اما موقع پول ک شد مادرش گفت ما ک نداریم پسرمون از خودش میبینه انچام بده و الان خداروهزار بار شکر میکنم ک حتی ی تک تومنی از اونا تو مالم نیست.با شوهرت همراه و همدل باش عزیزم بعدا بخترینارو میخری الان بهش فشار نیار اگه مرد خوبیه اگه مید نی ارزششو داره باهاش همراه باش غصه سرویسو نخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها واقعا طلا هم خیلی گرون شده الان یه سرویس کاملا معمولی حداقل30تومن در میاد  اگر شوهرتون ...

بله کاملا درسته اما همسرش میتونه شرایط براش توضیح بده و بگه فعلا دستش خالیه بابت این هزینه هایی ک انجام داده و قرار انجام بده و بهش قول بده در اینده جبران کنه اما اینکه اصلا به روی خودش نیاره یکم ناراحت کننده اس..

منم عقدم موقع خواستگاری بابام گفت سرویس طلا هم باید بخرید برادر شوهرم گفت در حد توانمون شاید نیم ست& ...

خب قبول نکن عزیزم

عروسی که نمیگیره طلا هم که نمیگیره

پس چیکار میکنه؟

شما هم امتحانی بگو فلان وسیله رو وسعمون نمیرسه بگیریم ببین واکنشش چیه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
عزیزم بیخیال خانواده شوهر من حتی نشونم نگرفتن همه چی شوهرم درصورتیکه واسه ۳تا پسر دیگشون حتی عروسیم ...

بخدا که خیلی خوبه ... حرفات درستن...همینکارو میکنم.... ممنون‌..توام خوشبخت باشی عزیزم

بیخیال عزیزم به خدا دنیا ارزش نداره  اینجوری فقط خودتو همش ازار میدی دیکه گذشته بهش فک نکن

شما دلت بزرگه بهش فکر نمیکنه متاسفانه من نتونستم اما خودم خسته شدم میخوام بی تفاوت باشم کلا میخوام ندید بگیرمشون

بحث طلا میشه وظیفه خانواده داماده ولی خدانکنه تو زندگیتون کوچیکترین نظر رو بدن میشه دخالت

عزیزم خانواده اش هیچ وظیفه ای ندارن براشما طلا بخرن 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

خدا وکیلی تو این اوضاع انتظار دارید طلا بخرن!؟!؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

ینی یه تیکه ام حتی برات نخریدن؟اصلا عیدی وشب یلدایی برات آوردن؟اگه آورده باشن توی اونا باید یه تیکه هرچندکوچیک میخریدن چقد نامردن ولی منم عاشق طلام الان خودمو میزارم جات میگم اگه برای منم نخرن من خیلی ناراحت میشم

نگرفت هیچ تازه بهشم میگم یه ذرم شرمنده نیست انگار من بدهکارم تازه اقا میگه طلاهات و بفروش ماشین بخرم ...

عزیزم برای منم نخریدن هیچ 

شوهرم عروسی ام نگرفت 

پول عروسی رو برداشت 

طلاهایی که دوران عقد برام خریده بودم گرفت 

خونه خرید 

من دیگه چی بگم 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹