2777
2789
اما یه بار رفتم دکتر گف عفونت نداری دفعه بد که دوباره رفتم  سونو داشتم دکتر خودش دیگ معاینه نکر ...

تومعاینه چیزی نبینه دکتر سالمی دیگه استرس نداشته باش

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
نه فریز نمیکنم چندساله درگیرودار بچه م حالا فریز کنم دیگه بچه دارنمیشم ،کیست تخمدان دارم بادارو ازبی ...

عنبر نسارو عزیزم حتما امتحان کن من شنیدم برای ناباروری هم دارن روش تحقیق میکنن واسه من که خیلی خوب جواب داد فقطم دو سه بار استفاده کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنبر نسارو عزیزم حتما امتحان کن من شنیدم برای ناباروری هم دارن روش تحقیق میکنن واسه من که خیلی خوب ج ...

یه بار دود دادم بعدش خیلی خارش پیدا کردم حالا مامانم میگه عنبر نساراش خوب نبوده

تومعاینه چیزی نبینه دکتر سالمی دیگه استرس نداشته باش

اره چیزی نبود میگم نکنه با اون چیزی که معاینه میکنه زده زخمم کرده اخه دوباری هم‌ک اقدام داشتم بدجور سوزش داشتم قرص دگزامتازون هم داده که سرچ کردم‌نوشته واسه التهابو بارداری و ایناهم استفاده میشه میگم‌نکنه زخم کرده حالا قرص داده التهابش کم‌شه؟!!

یه بار دود دادم بعدش خیلی خارش پیدا کردم حالا مامانم میگه عنبر نساراش خوب نبوده

از یه روستایی یا عطاری معتبر بگیر که خیالت راحت باشه منم بعده اولین استفاده احساس جوش زدن داشتم جوری که اصن یه سمتش بدجور درد میکرد اما جوشی ندیدم بعده یکی دوروز خودش خوب شد

اره چیزی نبود میگم نکنه با اون چیزی که معاینه میکنه زده زخمم کرده اخه دوباری هم‌ک اقدام داشتم بدجور ...

زخم دهانه رحم یه اصطلاحه وگرنه عفونت دهانه رحمه ،نه زخم نشدی اونا کارشو بلدن 

همیشه دامن نخی میپوشم بدون لباس زیر از وقتیم فهمیدم زخم دارم سشوار میکشم

خوبه اما دیگه نپوشیدن شورتم خودش یکم بده چون الودگی رو جذب بدن میکنه دامن بپوش اما چندساعت در روز یا اینکه همون شورتتو بکش پایین تر جوری که نچسبه به بدنت موقع خوابم یا پات نکن یا اینکارو کن

زخم دهانه رحم یه اصطلاحه وگرنه عفونت دهانه رحمه ،نه زخم نشدی اونا کارشو بلدن 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 

مرسی گلم انشاالله که شماهم زخمت خوب میشه نی نی دارم میشی به زودی 

به نیتت زیارت عاشورا و حدیث کسا هم میخونم🥰😘😘که حاجت روا شی عزیزدل

خوبه اما دیگه نپوشیدن شورتم خودش یکم بده چون الودگی رو جذب بدن میکنه دامن بپوش اما چندساعت در روز یا ...

دکتر گفت پات نکن نمیدونم بخدا چیکارکنم منم الان نمیدونم خوب شدم یانه 😥

خدا از دهنت بشنوه عزیزم  مرسی گلم انشاالله که شماهم زخمت خوب میشه نی نی دارم میشی به زودی  ...

ممنون عزیزدلم انشالله خدابه دعای تو حاجت روام کنه 

من با دارو خوب شدم 

داروهات چی بود گلم من پماد بود مترونیدازول و داکسی ساکلین داروهات که تموم شد دوباره دکترمعاینت کرد گفت زخمت خوب شده؟

داروهات چی بود گلم من پماد بود مترونیدازول و داکسی ساکلین داروهات که تموم شد دوباره دکترمعاینت کرد گ ...

بله معاینه کرد گفت مشکل حل شده 

مترونید ازول سفکسیم امپول جنتامایسین دو تا و پماد واژینال