2777
2789

قشنگه فیلمش؟

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن عشق چیه اخه بزرگتر ک میشه ادم کلا یادش میره برا طرف میمردم حاضر بودم جونمم بدم من الان دیگه مهم نیستش برام

تا پنج ساله دیگــه به خواسته ات میرســی به شرط اینکه از امروز شروع کنی🐰💕پ.ن: این جمله واقعا تاثیر گذاره.😌🌸
ول کن عشق چیه اخه بزرگتر ک میشه ادم کلا یادش میره برا طرف میمردم حاضر بودم جونمم بدم من الان دیگه مه ...

منم مثل خودتم این گذاستم که دخترای جوان برن ببینن و رحم کنن ب غرور و شخصیت و عزت نفسشون برن ببینن دید پسرا ب اینجپر دخترا چیه