2777
2789
منم اوایل حالم بدبودولی تصمیم گرفتم نگهش دارم حکمت خداست .

اره خدارو شکر کن بخدا من چهارسال هر حرفی میشنوم هرچی دلشون میخواد بهم میگن بخاطر یه دونه بچه شاید الان بالای سی میلیون خرج کردم خدارو شکر کنید بخدا من آرزومه یکی باشه بخاطرش بیدار بمونم واقعا خیلی سخته چشم انتظاری میدونم شرایط فرق میکنه ولی اینو بدونید خیلی ها هستن درحسرت همین چیزی که الان شما دارین هستن ان شالله قدمش اونقدر برات پر خیر وبرکت باشه که تمام غصه هات یادت بره 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا بچه ندارم حالا اقدامم ,  اون زمان من 18 سالم بود و تنها کسیکه ازین قضیه عصبی بودمن بودم و ...

دقیقا منم همین برام پیش اومد ۱۵ سالم بود مامانم دوقلو حامله بود ولی ناخواسته نبود خودش میخواست. خونمون هرروز جنگ بود میگفتم پیش دوستام ابروم میره😂ولی حالا جونم بهشون وصله هیچکس اندازه من دوسشون نداره به اندازه بچه خودم دوسشون دارم

وقتی وارد يه رابطه پخته ميشی نگرانیا از اينكه كجا رفت،با كی رفت يا تنهام ميذاره تبديل ميشه به اينكه الان چی حالشو خوب ميكنه؟ چطور فرداشو بسازم؟ كم خوابيده و خستست. رابطه های با اعتماد انقدر محكمه و به هم اطمينان ميدن كه نگرانيشون فقط رفاه طرفشونه نه ترس از نبودنش
[QUOTE=174458573]خدا برات نگهش داره من سومین بارداری  بچه اولم 3 سال دومی 8 ماه الآن با آی یو د ...

من نمی تونستم قرص بخورم هم اضافه وزن دارم هم با قرص مدام تهوع دارم

اره خدارو شکر کن بخدا من چهارسال هر حرفی میشنوم هرچی دلشون میخواد بهم میگن بخاطر یه دونه بچه شاید ال ...

عزیزم برات صلوات فرستادم انشالله هرچی زودتردامنت سبزبشه میدونم سخته

خدا برات نگهش داره من سومین بارداری  بچه اولم 3 سال دومی 8 ماه الآن با آی یو دی باردار شدم به خ ...

عزیزم میدونم شرایط سخته ولی بنظر من سقط نکن کاش این اخری بجای شما خدا بمن میداد ❤

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
اره خدارو شکر کن بخدا من چهارسال هر حرفی میشنوم هرچی دلشون میخواد بهم میگن بخاطر یه دونه بچه شاید ال ...

مرسی عزیز دلم از خدا برات می خوام یه روز بیای تاپیک بزنی که از دست شلوغ کاری وروجک هات خسته شدی دست های خدا پر از معجزه ست

من از همه چیز می ترسم اعصاب به کنار فکر کن بدنم داغون می شه 9 ماه سر اولی بارداری داشتم بعد دو سال ش ...

سخت نگير، وقتي دنيا بياد بدن انسان طوري ساخته شده كه خودشو ترميم ميكنه..تو كار و نظم خدا شك نكن، نگران هيكلت نباش درست ميشه 

ولي اگر بخاطر اينكه فكر ميكني خودت داغون ميشي، ني ني رو از بين ببري بنظرم بعدش پشيمون ميشي، الان همه دنبال سه تا شدن فرزندن قبلاً دوتا خوب بود سه تا

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
مرسی عزیز دلم از خدا برات می خوام یه روز بیای تاپیک بزنی که از دست شلوغ کاری وروجک هات خسته شدی دست ...

براي منم دعا ميكني؟😔انقدررر دلم ميخواد بچه داشته باشم باهاشون بازي كنم ببرمشون بيرون😢اشكم در اومد اينارو گفتم😢😢😢😢

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
عزیزم میدونم شرایط سخته ولی بنظر من سقط نکن کاش این اخری بجای شما خدا بمن میداد ❤

برات دعا می کنم زود زود مامان بشی بعد خودت مقایسه کنی الآن چه حال خوش و دوران آرومی  بعد از این که اونها بیان یه تفریح بدون دغدغه می شه آرزو برات

4 هفته و 6 روزمه اما به نسبت دو بارداری قبلی خیلی زود بی بی مثبت شد هنوز هیچ علائمی ندارم رو دوتا قب ...

عزیزم 4 هفته قلبش هنوز تشکیل نشده هیچی به جز یه قطره خون نیست واقعا با این شرایطی که گفتی بهتره بندازیش چون داغون میشی چه روحی چه جسمی والا من از پس یدونش برنمیام چه برسه سه تا پشت هم

وقتی وارد يه رابطه پخته ميشی نگرانیا از اينكه كجا رفت،با كی رفت يا تنهام ميذاره تبديل ميشه به اينكه الان چی حالشو خوب ميكنه؟ چطور فرداشو بسازم؟ كم خوابيده و خستست. رابطه های با اعتماد انقدر محكمه و به هم اطمينان ميدن كه نگرانيشون فقط رفاه طرفشونه نه ترس از نبودنش
براي منم دعا ميكني؟😔انقدررر دلم ميخواد بچه داشته باشم باهاشون بازي كنم ببرمشون بيرون😢اشكم در اومد ...

الهی فدای دلت بشه ان شا الله خدا نی نی های ناز قسمتت کنه ولی باور کن تا زمانی که استرس داری همه چیز سخت تره امروز رفتم پیش یه مشاور می گفت ذهن ما از هر چیزی بترسی بیشتر به خودش جذبش می کنه مثلا یکی مدام می ترسه اگه زد و دوباره باردار شدم چی بعد می بینی واقعا باردار شد یکی می گه خدایا اگه این ماه بازم نشد چی بعد می بینی بازم نمی شه بسگار به خدا و ذهنت رو آروم کنه مطمئن باش خدا عاشق بزل و بخشش به بنده هاشه

عزیزم 4 هفته قلبش هنوز تشکیل نشده هیچی به جز یه قطره خون نیست واقعا با این شرایطی که گفتی بهتره بندا ...

آره خودمم مدام می گم اولین کسی که داغون می شه منم