الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم من بین دو تا دندونام حس میکنم سیاه شده خودشون نه بینشون ولی اصلا درد نداره چی شده که اینطوری شد ...
پوسیدگی به احتمال زیاد ...مال منم اینجوری ..برمیدارن اون پوسیدگیشو بعد پرش میکنن ...بعضی از دندونا به عصب میرسه ولی درد نداره ...باید عکس otgبگیری دکتر بهت میگه به عصب رسیده یا نه فقط پر میخواد
در سرم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم … ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨
زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناختهام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
من نکشیدم ولی اطرافیان کشیدن درد بعد بیحسیش بدجوره
مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!
من نکشیدم ولی اطرافیان کشیدن درد بعد بیحسیش بدجوره
ای خدا😭
زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناختهام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.