2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

212 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان 

ببخشید ک همچین سوالی رو اینجا مطرح میکنم 

پسرم رو کمتر از یکماهه ختنه کردیم ب روش سنتی .

پایین قسمت ختنه گاهش از سمت راست یه حالت گوشت اضافه داره ولی سمت چپ نداره . 

نگرانم ببرمش دکتر یا درست میشه

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 

ببر دکتر نشون بده 

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه سوال دارم

انشالله میخوام پسرمو ۱۰ روز بعد دنیا اومدنش ببرمش ختنش کنم مشکلی نیست زود نیست براش 

و اینکه اسم دکتری که ختنه میکنه چیه 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
شما اسم انتخاب کردین من که هنوز نه

بله اسم دخترم دنیاس 

اسم پسرمو یا دانیال میزارم یا ایلیا 

ولی خودم شخصا اسم پسر رو امیر علی خیلی دوست دارم 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
بسلامتی مبارکه دایان قشنگه به اسم دخترتون میاد

همسرم قبول نمیکنه بهش پیشنهاد دادم اتفاقا تنها اسمهایی که به تفاهم دوطرفه رسیدیم دانیال ایلیا بود 

ایلیا خیلی قشنگه ایشاالله به سلامتی موقع زایمانت اگریادت بودمنو دعا کن

ممنون عزیزم 

حتما گلم فراموش نمیکنم