بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انشالله سالمو سلامتو خندون با نی نی برگردی خونه😍😍😍😍😍😍😍😍
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......