2777
2789

سلام. من 20 روزه که زایمان طبیعی کردم خیلی بخیه هام دردداشتن. تازه دیروزوامروزیکم دردش کمترشده. خیلی افسرده شدم نگاه به اندامم که میکنم خیلی ناراحت میشم 13کیلواضاف وزن دارم دلم میخادبرم بیرون بگردم دلم میخاشباتاصب بخوابم. معذرت میخام ولی واژنم ک نگاکردم خیلی باقبل بارداری ودوران بارداری فرق کرده. بچم روخیلی دوست دارم و از این سالمه خداروشکر میکنم. امااصلاحوصله بچه بزرگ کردن ندارم وقتی گریه بکنه سریع عصبی میشم حوصله گریه کردنش روندارم. خیلی تلاش میکنم اینجورنباشم امادست خودم نیست. بچمم وزنش موقع تولد2600بودالان سه کیلوو100شده امامن دلم میخاداینقدتپل باشه ک لپاش آویزون باشن 😅

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر بازم چیزی نمونده به زایمانت مال من ک خیلی مونده راستش یکم طاقتم کم شده دوس دارم بگذره 

منم مث شمادوست داشتم زودتربگذره اماالان میگم دوران بارداری بهتربودخیلی. حداقل دلت میگرفت میرفتی بیرون ی تاب میخوردی ومیومدی

پس اینکه میگن بارداری طبیعی گشادی واژن میاره درسته؟؟😔😔راضی بودی از زایمان طبیعی؟؟؟؟؟

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
لباس جدید برا خودت بخر یه خرید حالتو بهتر میکنه 

عزیزم بابچه کوچیک واین کرونالعنتی وسرماخریدنمیچسبه واقعا 

بعد چله ان شالله بچه خیلی گریه هاش کمتر میشه مال من که اینجور شد شب قشنگ تا صبح بیدار نمیشه 

در مورد هیکل هم که مال همه اینجوری میشه مال من که وقتی نگاش میکردم تا مدت ها تو شک بودم که چرا اینجوری شده 😁

پس اینکه میگن بارداری طبیعی گشادی واژن میاره درسته؟؟😔😔راضی بودی از زایمان طبیعی؟؟؟؟؟

هنوزنزدیکی نداشتم ک ببینم گشادشده یانه ولی قطعاداره. اصلاراضی نیستم. صدباربه خودم لعنت فرستادم که چراطبیعی اوردم

منم ۲۱ کیلو اضافه کرده بودم الان ۲۳ روزه زایمان کردم ۱۴ کیلو کم شده از وزنم ورزش کنی کم میکنی 

برای افسردگیت گیاه پنج انگشت و از عطاری بخر دم کن بخور فوق العاده تاثیر داره

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
منم مث شمادوست داشتم زودتربگذره اماالان میگم دوران بارداری بهتربودخیلی. حداقل دلت میگرفت میرفتی بیرو ...

زایمان طبیعی داشتین؟ بدنتون چ تغییری کرده؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بعد چله ان شالله بچه خیلی گریه هاش کمتر میشه مال من که اینجور شد شب قشنگ تا صبح بیدار نمیشه  د ...

الان لاغرشدین؟