2777
2789
عنوان

سلام تبسمم ، مامان هلن ، کادو تولدم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3321 بازدید | 103 پست
سلام عزیزم خوبی شما؟  هلنم خوبه همون جور هست با همه دستگاه هاش

ممنون گلم🙏🌺 امیدوارم روز به روز حال گل دخترت خوب بشه.چقدر خوشحال شدم یهو دیدم تاپیک زدید. اصلا اولین بار تو این سایت تاپیک شما رو دیدم.برای همین چک میکردم تاپیک زدید یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم🙏🌺 امیدوارم روز به روز حال گل دخترت خوب بشه.چقدر خوشحال شدم یهو دیدم تاپیک زدید. اصلا اول ...

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت با قلب مهربونت ، منم خیلی درگیر بودم خونه جدید رفتم و کلی درگیر هلن ، نمی دونم چن وقته نبودم اما واقعا خیلی دل تنگ بودم 🌹

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
مثل قدیما دیگه

امتحان کردم نشد ، یعنی عکس درصدش تکمیل شد برا اومدن اما ارور داد

کسانی که می رقصند.....دیوانه به نظر می آیند.....!!!نزد کسانی که موسیقی را نمی شنوند...!!!
https://uupload.ir/files/p1i7_4c3291b3-2eb5-4a3a-9c4a-9711ae3e7411.jpeg اینم عکس کادو اش 

اوف قلبم گرفت😁

مبارکت باشه با دل خوش استفاده کنی گلم

پاکش نکن شب شوهرم اومد نشونش بدم ببینه مردم برا همسرشون چی میگیرن خودش که فقط کلیپس و گل سر 

یعنی میخوام ۱ سانتی بزنم موهامو ببینم میخواد چی بگیره🤣😂

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
ممنونم عزیزم از دعای قشنگت با قلب مهربونت ، منم خیلی درگیر بودم خونه جدید رفتم و کلی درگیر هلن ، نمی ...

ای جان خونه تون هم مبارک باشه گلم.ان شالله به شادی و سلامتی🥰🙏

جبران این ۶سالو کرده حسابیییییی😍😍😍😍😍

مبارکت باشه خانوم گل

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
اوف قلبم گرفت😁 مبارکت باشه با دل خوش استفاده کنی گلم پاکش نکن شب شوهرم اومد نشونش بدم ببینه مردم ...

وااااای فدات بشم ، منم گفتم بعد از شش سال کادو تولد گرفت ، اگه کلیپس و گل سرم می گرفت خوشحال می شدم 🌹

جبران این ۶سالو کرده حسابیییییی😍😍😍😍😍 مبارکت باشه خانوم گل

فدات بشم ، من هر سال بهش تبریک دادم و کادو گرفتم بدون توقع تا یاد بگیره 🌹

میشه بگید مشکل دخترتون چیه؟؟؟ ببخشید

دخترم هلن هفت ماه تولد شده بود تا الان مشکل تنفس داره با دستگاه نفس می کشه 

به به😍 مبارکه جبران تمام اون سالاشد به خوشی دست بگیری تاباشه از این کادوها♥️♥️♥️

❤️❤️❤️