2777
2789
رفت و آمدش به تهران سخت نیست؟ اگه اونجا برم، هر چند وقت یه بار میتونم برم خونه؟

اگر با هواپیما بتونی رفت و آمد کنی سخت نمیشه

اما اصفهان هم دانشگاه های عالی و برتری داره مثل شیراز

بخاطر مسافت کم ، اصفهان رو انتخاب کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکدوم به شهرت نزدیکتره. دانشگاه اصلا نباید شهرای دور بری. رفت و آمدش خیلی سخته

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
رفت و آمدش به تهران سخت نیست؟ اگه اونجا برم، هر چند وقت یه بار میتونم برم خونه؟

اصفهان نزدیکتره به تهران

سطح علمیشونم تفاوت چندانی نداره البته ک شیراز بالاتره

شیرازیا بازتر و ازادترن

شیراز بهتره

هم مردمش خوبن هم دانشگاش

ولی اگه از تهران میری اصفهان بزن نزدیکتره

واسه رفت و امد اذیت میشی

ولی کن بودم ترجیح میدادم اذیت شم ولی برم شیراز

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
هرکدوم به شهرت نزدیکتره. دانشگاه اصلا نباید شهرای دور بری. رفت و آمدش خیلی سخته

خودم تهرانم. از یه طرف میگم قزوین که نزدیکه رو اولویت قرار بدم ولی استادم میگفت بزن اصفهان و شیراز که سطح علمیشون بالاتره و مدرکت معتبرتر میشه

منم دوست دارم برم شیراز ولی وابسته ام و میترسم پشیمون شم

اگه مشکل هزینه نداری بزن شیراز

همیشه هواپیما داره

همیشه خالیه تخفیفم میخوره برا پروازای فرداش

ولی اگه فک‌ میکنی نمیتونی بزن اصفهان

ولی ۴ ساله همش برو شیراز برمیگردی شهرتون

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
خودم تهرانم. از یه طرف میگم قزوین که نزدیکه رو اولویت قرار بدم ولی استادم میگفت بزن اصفهان و شیراز ک ...

مدرک فقط مهمه که دولتی باشی و نمراتت خوب باشه. وگرنه چه فرقی داره کجا بخونی. شهر نزدیک بزن؛ تا بتونی راحت تر بری خونه و برگردی. توی اتوبوس خیلی اذیت میشی. مثلا یه شهری میزنی ۱۰ ساعت فاصله داره با شهر خودت. دیگه ماهی یبارم نمیتونی بری خونتون. اینم در نطر بگیر که اگه رشته های ع.پزشکی باشی؛ بخوای انتقالی بگیری؛ باید شهریه هم بدی

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)