2777
2789
عنوان

پوشک بچه

279 بازدید | 54 پست

مامانا شما چند ساعته پوشک بچه رو عوض میکنید ؟؟حداقل و حداکثر چند ساعت؟چه مارکی استفاده میکنید؟؟؟؟ یه بسته پوشک کوچیک رو چند روز نگه میدارید؟؟؟

من دوتا سه ساعته پوشک عوض میکنم بهم میگن زوده خیلی  پوشک مای بی بی استفاده میکردم الان دو روزه مولفیکس استفاده میکنم جذبش خیلی عالیه و اینکه سر دوساعت سه ساعت که میخوام عوض کنم جیشی نیست اونقد چیکار کنم 

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت کثیف شه . پسرم جیششو میگه برای همین پوشکو هر ۳یا۴ساعت عوض میکنم . 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

والا من خودمم نخوام عوض کنم پسرم هر ۳ساعت مدفوع میکنه کشته منو

من کوکومی میزنم

بسته دوبلش ۱هفته

من ماهیانه حدود ۵۰۰میدم برا پوشک

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
مگه هر وقت کثیف سه نباید عوض کرد

میگم یه کم که میبینم جیشی شده عوض میکنم یه وقتایی فقط قسمت جلوش خیش هست بقیه پوشک خشکه یهنی نباید عوض کنم؟؟؟

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

سلام. من برای پسرم سه یا چهارساعتی یکبار عوض میکنم الان یکسالشه ولی کوچیکتر بود دو سه ساعتی. من تا ۸ ماهکیش پوشک پریما براش میذاشتم دیگه از ۸ ماهگی به این طرف مولفیکس استفاده میکنم. خوبه راضیم. پریما بسته ۲۹ تاییش بود ۲۴۵ تومن سایز ۵. سایز ۵ مولفیکس که ۲۸ تا داخلش هست برای تقریبا ۴ روزش میره

دو سه ماه اول رو باید زود به زود عوض کرد همون ۲-۳ ساعت خوبه ولی بزرگتر شده میشه بیشتر گذاشت بمونه ...

مرسی میگم من دانا هستم واسه خودم اینا میگن نه اخه بچه دوبار جیش میکنه تو عوض میکنی سرم غر میزنن

سلام. من برای پسرم سه یا چهارساعتی یکبار عوض میکنم الان یکسالشه ولی کوچیکتر بود دو سه ساعتی. من تا ۸ ...

۲۴۵هزار؟؟؟😐

مگه فرقش با این یکیا چیه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
میگم یه کم که میبینم جیشی شده عوض میکنم یه وقتایی فقط قسمت جلوش خیش هست بقیه پوشک خشکه یهنی نباید عو ...

نمیدونم والا من ک بچه ام تو دلمه فعلا .ولی بنططرم بستگی ب میزان جذب پوشک باشه .بنظرم برا دختر باید زود ب زودتر عوض بشه خدا نکرده عفونت نگیره