2777
2789
عنوان

من هیچ کسی ندارم چیکار کنمممم

113 بازدید | 18 پست

من آدمی ام تنها بیرون رفتن 

تنها باشگاه رفتن 

تنها خرید کردن کلا تنهایی نمیتونم 

کل تابستون بیرون نرفتم تفریح نکردم 

دوست دوران دبیرستانم هستن که همشون ازدواج کردن 

درگیر زندگی متاهلی هستن 

چندتاشون بچه دارن و باردارن 

ی دوست مجرد دارم که اونم سرکاره وقت نداره 

تو فامیل بیشریا ازدواج کردن سال به سال نمی‌بینمشون 

ی دختر دایی داشتم بااون بیرون و... میرفتم که اونم کلی آدم حسود راحت طلب کلا سمیه 

که چون تو رابطه اس چندوقت دیگه میان خواستگاریش کلا تو فاز دیگه ای 

مامانم سنش بالاعه نمیتونه باهام بیاد خرید و...

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو بیرون نمیری چون کسیو نداری باهاش بری من بیرون نمیرم چون پولی ندارم که برم بیرون

ی پیاده روی ساده که پولی نیست 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

تنهاییی بهتره درگیر ی مشت آدم سمیِ فرصت طلبِ حسود نمیشی تهشم سر و کله بزنی چجوری قطع رابطه کنی 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

باشگاه و خرید تنها بهتره اتفاقا با خودت اشتی کن

نمیتونم مشگل همینه نمیتونم من تنهایی برم 

یکی باید باشه که خداروشکر هیچکس نیست

منم آدمی هستم که دوس دارم همه این کارارو تنها انجام بدم یعنی تنهایی و دوس دارم. ولی کلی آدم دورم و گرفته که واقعا دوسشون دارم و نمیتونم دلشونو بشکنم ولی واقعا ترجیحم تنهاییه حداقال یه وقتایی دوس دارم تنها باشم 

ی پیاده روی ساده که پولی نیست

اختیار دارید چند بار یک پیاده روی ساده 

تو این ۱۷ سال عمری که از خدا گرفتم نشد برم بیرون و دست خالی بر گردم تو میگی پیاده روی ساده من شده پول یک آب معدنیم بدم باید چیزی بخرم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
منم آدمی هستم که دوس دارم همه این کارارو تنها انجام بدم یعنی تنهایی و دوس دارم. ولی کلی آدم دورم و گ ...

من نمیتونم تنهایی همیشه دلم میخواد یکی باشه 

باهم بریم باشگاه بیرون و....  دختر داییم بود 

باهم بیرون می‌رفتیم ، رستوران ،کافه ، پیاده روی ،باشگاه و...

ولی خوب اخلاقای بدش بیشتر داشت اذیتم میکرد  

من نمیتونم تنهایی همیشه دلم میخواد یکی باشه باهم بریم باشگاه بیرون و.... دختر داییم بود باهم بیرون ...

تو همین باشگاه اینا هم میتونی دوست پیدا کنی. بعد باشگاه مثلا باهم برید کافه