2777
2789
دردش خیلی از اوج پریودی بیشتره؟!؟

خیلیییییییییی😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هرکی فرق میکنه برای من بیشتر از پریودی بود ولی یکی بود زمینو گاز میزد از درد اخرشم فرداش سزارین ...

ای وای ادم وحشت میکنه 😢 اخه من پریودیام خ وحشتناکن انقد ک درد دارم گفتم ببینم زایمان دیگه چیه

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 

بنظرم برا همه نمیشه ب نسخه رو پیچید یکی سزارین راحت تره یکی طبیعی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من طبیعی بودم و عالی بود برام جاریم سزارین بود دهنش سرویس شد بخیه هاش عفونت کرد و هزارتا چیز دیگه

خب عفونت بخیه تو طبیعی هم هست کلا مراقبت کنی چ طبیعی چه سزارین عفونت نداره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

استارتر یه سوال دارم 

خواهش میکنم هرکدوم اطلاعات دارید کمکم کنید 

من حدودا ۱۰ ساعت قبل از تزریق hcg نزدیکی داشتم 

اگه فقط یبار اونم ۲۶ ساعت بعد بعد آمپول نزدیکی کنم امکان حاملگی هست؟ 

با این تعداد اقدام جنسیت دختر میشه یا پسر؟

عزیزم بستگی به خودت داره

ببین من خودم برای طبیعی رفتم تا ۴۱ هفته موندم ، بعد بهم امپول فشار زدن بچه نیومد پایین😐بردنم سزارین

خیلی خوشحالم تا ۴۱ هفته موندم چون بچه کامل بود نه زردی داشت ن چیزی، خیلی ها ک بخاطر سزارین هفته ۳۷ اینا نیرن بچه میره تو دستگاه ، خیلی ها هم نمیره

اما سزازین بعدیش این بود من بعد ۶ ماه هنوزم ی وقتایی بخیه ام درد میکنه ، برای من طبیهی مناسب تر بود 

ولی خیلی سزارینن و اصلا درد ندارن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
ای وای ادم وحشت میکنه 😢 اخه من پریودیام خ وحشتناکن انقد ک درد دارم گفتم ببینم زایمان دیگه چیه

به جاش دردت همون لحظه ست و بچه دنیا بیاد راحت میشی وای سزارین بعد که اثر امپول و دارو بره انگار شکمت میخواد پاره شه وقتی میخوای بلند شی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بستگی داره کدومش بهت بسازه من خیلی تلاش کردم برای طبیعی کلاس و ورزش بارداری و ... با امادگی کا ...

میگن همون گرفتگی های اولیه درد اصلیه

اینکه بیاد تو واژن دردش کمتر از اولشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
به جاش دردت همون لحظه ست و بچه دنیا بیاد راحت میشی وای سزارین بعد که اثر امپول و دارو بره انگار شکمت ...

اره خب ولی اون دردم چند ساعت طول میکشه ادم زنده میمونه ولی ....

اندام ادمم خراب نمیشه انگار با طبیعی درسته؟

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 

من برا زایمان طبیعی بستری شده بودم.وای صدای خانمای دیگرومیشنیدم وحشت کرده بودم خیلی ترسیدم.

سریع بردنم سزارین اورژانسی گفتم اخیش راحت شدم.

بعدشم مشکلی نداشتم خوب بود

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰