2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسته به بدن داره اگه قوی هستی حتما برو طبیعی اگه شرایط بچه خوبه و چرخیده 

اگه مثل من  بچه بریچ هست ترسویی و بی جونی برو سزارین

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
من طبیعی بودم و عاای بود برام جاریم سزارین بود دهنش سرویس شد بخیه هاش عفونت کرد و هزارتا چیز دیگه

دردش خیلی از اوج پریودی بیشتره؟!؟

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 
دردش خیلی از اوج پریودی بیشتره؟!؟

برای هرکی فرق میکنه برای من بیشتر از پریودی بود ولی یکی بود زمینو گاز میزد از درد اخرشم فرداش سزارین شد چون اصلا باز نشده بود

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بستگی داره کدومش بهت بسازه

من خیلی تلاش کردم برای طبیعی

کلاس و ورزش بارداری و ...

با امادگی کامل رفتم برای طبیعی ولی نشد با اینکه به دو دقیقه رسیدم

سزارین شدم

درد سزارین خیلیییییییییییییی کمتر از دردای طبیعی بود برام

تازه من درد اخر رو نکشیدم😐

بعدشم خوبه سزارین

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊