2777
2789
عنوان

حالم بده توروخدا راه حل بدید

312 بازدید | 50 پست

بچه ها چیکار کنم حالم خوب بشه باز پریود شدم البته تنها دلخوشیم اینه ک منظم شدم دوماهه و اینکه ایندفه بعد سه ماه ک وقتی منفی میشد زار میزدم یه کم گریه کردم ولی بغض دارم الان فقط میخام حالم خوب شه 

دوستان نذر زیاد کردم چله زیاد شرکت کردم داروی گیاهی و شیمیایی هم میخورم ۸ ماه اقدامم در واقع نه ولی یه ماه وسطش همسرم سرما خورد نشد ضمنا شوهرمم تا حالا آزمایش نداده خودمم تخمدان پلیکیستیک دارم و پرولاکتیم بالا بود درمان شده وزنمو کمی اورد پایین هنوز جا داره بیاد پایین ولی واسه دارو تقویتیا و گیاهی هایی ک میخورم نمیشه دیگه تیرویید کم کار داشتم اونم کامل درمان شده

بچه ها من فکر میکنم من این ماه ناامید بودم از اول چرا پس هی خواب بچه میدیدم چرا خدا امیدوارم میکرد😫🥺دقیقا امشب ک خدا رو ب پنج تن قسم دادم فهمیدم پریودم فکر کنم دیگه دارم دیوونه میشم تو این ماه گاهی فکر میکردم بچه م تو اتاق خوابیده خیلی بده این نه؟

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟

من ۳۳ سالمه، ۱۲ ساله ازدواج کردم. هنوز فکر میکنم زوده بچه دار بشم😅 تنبلی هم دارم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
عزیزم خواب که میبینی از افکارته به خدا چه ربطی داره

نه باور کن این ماه حتی بهش فکرم نمیکردم سه چهار بار خودم یه بارم مامانم خواب دید حتی اقداممون این ماه خیلی کمتر از قبل بود

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
چند سالته؟ من ۳۳ سالمه، ۱۲ ساله ازدواج کردم. هنوز فکر میکنم زوده بچه دار بشم😅 تنبلی هم دارم

۳۲ و ۲ ساله خونه خودمم ۴ ساله کلا ازدواج کردم ما به کسی نگفتیم اقدامیم بجز مامانم ک فکر میکنه تازه ۵ ماهه

همسرت باید زودتر آزمایش بده خب بعد هم خواب دیدن بخاطر درگیری فکری زیادتون با بچه س عزیزم به موقع ش ...

ممنون از دلداریت بهش گفتم منتها یه ماهه دست دست کرد 

۳۲ و ۲ ساله خونه خودمم ۴ ساله کلا ازدواج کردم ما به کسی نگفتیم اقدامیم بجز مامانم ک فکر میکنه تازه ۵ ...

انتظار سخته ولی ان شالله نتیجه میگیری استرس رو از خودت دور کن ورزش کن گرمی بخورید

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
وایسا حالا زوده.۸ماه که چیزی نیس.من دوسال اقدام کردم.بعد دوسال که شدم جنین تشکیل نشد کورتاژ کردم

الان نی نی داری؟